Otthonunk az a sziget, ahol nyugalmat találunk a mozgalmas nap után, ahol feltöltődhetünk. A zöld szín, elsősorban a sötét árnyalatok épp ezt a hatást váltják ki. A 2020-as évek kezdete óta a zöld, pontosabban az olajzöld a virágkorát éli a lakberendezésben csakúgy, mint a divat világában.

Ha meghitt és pihentető, mégis kreativitást beindító és energizáló környezet megteremtése a cél, alkalmazd nyugodtan otthonodban ezt a színárnyalatot.

Kiegyensúlyozottság és elegancia 

Ezzel a csodás színnel harmóniát sugárzó összeállításokat teremthetsz, ha barnával és bézzsel kombinálod. Komorabb, de relaxáló hatást érsz el a középszürke árnyalataival, és eleganciát csempszhetsz a lakásba, ha arannyal vagy rézzel társítod. Ha éppen felújítást tervezel otthon, és valami újra, frissre és trendire vágysz a hálószobádban, egy Oil Green stílusú kárpitozott ágy tökéletes választás lehet.

Az Oil Green a pandémia idején vált divatszínné a lakberendezésben természetközeli hatása miatt. Az otthonukba zárt emberek közelebb kerültek a természethez, és rövid időre a természet is visszafoglalta az emberek által kisajátított területeket. 

A zöld szín már magában is nyugtató, kiegyensúlyozottságot teremt, kikapcsol. Reneszánszát a XX. század közepén élte, majd átvették helyét a divatosabb színek. A XXI. század húszas éveiig szinte egyáltalán nem lehetett zöld színű bútorokat, lakberendezési tárgyakat találni a bútorboltokban.

Oil Green a  nappaliban és hálószobában

A mömax webáruházában megtalálod a tökéletes bútorokat és kiegészítőket a hálóba és a nappaliba is. A nappalit általában munka utáni közös időtöltésekre használjuk. Az olajzöld falhoz vagy bútorokhoz jól passzolhat a fém-fa kombinációban készült komód és dohányzóasztal, a gyékény kiegészítők, a barna, bézs, csonthéj színű díszpárnák. 

Ha a hálószobában szeretnéd alkalmazni ezt a pihentető színt, az olajzöld fal vagy sötétítő függöny mellett  igazán dekoratív elem a sötétszürke boxspring ágy egy fekete-világos fa kombójú éjjeliszekrénykével. 

Akár a nappaliról, akár a hálóról van szó, mindegyiknél elegáns megoldás a réz kiegészítő: kilincsek, polcok, dekorációs tárgyak elhelyezése. Ehhez ötleteket gyűjthetsz a mömax kínálatából. 

Oil Green a dolgozószobában és gyerekszobában

A stresszmentes, nyugodt állapotra hol máshol is lenne nagyobb szükségünk, mint a dolgozószobában. Ez a hely a  kreativitás otthona. A zöld javítja közérzetünket, energiával tölt fel, itt használható ki leginkább számtalan pozitív hatása.

A gyerekszobában kiegyensúlyozottságot teremthetünk és békét az Oil Green használatával. Fessük bátran zöldre az ajtót, ablakkeretet, válasszunk hozzá kiegészítőket és díszpárnákat a mömax webáruházában. Teremtsünk vidám zöld erdőt a gyerekeknek a kis szobában. 

A zöld szín pozitív kisugárzását bátran használva nyugalmat és harmonikus belső tereket hozhatsz létre otthonodban.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon már 600 ezren olvassák.