Mi olyan különleges a thermo címkékben? A válasz egyszerű: rendkívül költséghatékonyan lehet őket előállítani nagy mennyiségben, a nyomat pedig kiváló minőségű. A hőnyomtatók ugyanis nem használnak tintát vagy festékszalagot, az üzemeltetésük így sokkal olcsóbb a többi nyomtatóhoz képest. A direkttermál eljárásnak köszönhetően pedig a kép nem kenődik el vagy fakul ki, és nagy sebességnél is remek minőségű nyomtatást biztosítanak. A thermo címkék felhasználási lehetőségei igen változatosak – tekintsünk meg néhány példát.

Szállítási címkék

Ha megfigyeljük, minden egyes feladott vagy kiszállított dobozon, borítékon legalább egy címke biztosan lesz. Az etikett megjelenítheti a feladót, a címzettet, vonalkódot vagy egyéb szállítási információkat. Utóbbi különösen fontos logisztikai szempontból, miután fontos adatokat tartalmazhat a csomag tartalmáról, kezeléséről, tárolásáról és így tovább.

Gyógyszerészeti címkék

A gyógyszerek és gyógyszeripari termékek csomagolására és címkézésére számos törvényi előírás vonatkozik. Gyakran olyan információkat kell megjeleníteniük, mint lejárati dátumok, tételszámok, adagolás stb. Millió és millió ilyen etikettet használnak naponta, a thermo címkék pedig az egyik legjobb módja a hatalmas igény kielégítésének. Az olyan nagyvállalatok, mint pl. az Etisoft kifejezetten ezen szükségletek teljesítésére szakosodtak, és számos iparág számára gyártanak nagy mennyiségben minőségi címkéket.

Árcédulák

Mi az egyetlen közös dolog a boltok polcain található összes árucikkben? Az árcédula! Minden terméknek feltüntetik az árát, a márkát, a méretet, a sorozatszámot és számos egyéb fontos információt. Ennek az egyik leghatékonyabb módja a vonalkód – egy gyors szkennelés a pénztárnál, és máris hozzáférhetővé válnak az összegyűjtött adatok a termékről. 

Élelmiszercímkék

Az élelmiszercímkék a gyártók számára egyfajta csomagolási marketingstratégiaként használható. Fontos ugyanis, hogy az ételek és italok ne csak jóízűnek, hanem vonzó megjelenésűek legyenek. Napjainkban számos élelmiszer- és italgyártó cég ér el szép sikereket egyedi készítésű címkék nyomtatásával. A thermo címkék nagy segítséget nyújtanak abban, hogy költséghatékonyan és esztétikusan lehessen megjeleníteni az összetevőket, tápanyagtartalmat vagy akár főzési utasításokat is a terméken.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.