Sajnos nem múlnak el az ünnepek rossz hírek nélkül. A 34-es főúton, Tiszafüred és Tiszaigar között sodródott ki egy autó és hárman sérültek meg.

Egy szemtanú szerint kisodródtak

A nedves úttesten csúszhatott meg az az autó, amely a 34 főúton Tiszafüred és Tiszaigar között csúszott le az útról és egy fának csapódott. A rendőrség, a katasztrófavédelem és mentők is gyorsan a helyszínre értek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az egyik sérültet ki kellett vágni az autóból

A tűzoltók gyorsan kimentettek két embert, de a harmadik sérültek csak nehézségek árán sikerült az autóból. Csak feszítővágóval sikerült kimenteni a kocsiból. A ripost.hu számolt be róla, hogy szemtanúja is volt az esetnek.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hárman sérülhettek meg

A szemtanú szerint, három ember szorult ápolásra a kiérkező mentőknél. Egy ideig útzárat rendelt el a katasztrófavédelem, de dél körül már zavartalanul lehetett közlekedni a környéken.

Itt történt a baleset

Veszélyes útszakasztól van szó

Tavaly júliusban hasonló baleset történt. Akkor is megpördült egy autó, amely végén az oldalán állt meg. Akkor mentőhelikoptert is hívni kellett. Ahogy most, akkor is le kellett állítani az útszakasz forgalmát.

A Karcag Televízió képei a balesetről

A Karcag Televízió képei a balesetről

A Karcag Televízió képei a balesetről

Reggel nyolckor még erről szóltak a hírek

A műszaki mentést végző tiszafüredi hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek a járműből, jelenleg áramtalanítanak. A társszervek is a helyszínre érkeztek, ahol forgalomkorlátozásra kell számítani.

Tiszafüreden mindig történik valami tragédia

Tavaly Tiszafüredhez közel, a Tisza-tónál történt egy szomorú baleset, amikor egy 22 éves rendőr tűnt el, és később a holttestét is megtalálták. Erről bővebben a budapestkornyeke.hu itt írt.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Facebook/Karcag Televízió