Több budaörsi is találkozott a röplappal, melyen Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének a fényképe és egy videó linkje szerepel. A videót megnyitva kiderül, hogy egy titokban készült felvételről van szó, melyen a polgármester egy nővel szerepel.

A több mint 12 perces videónak a címe is arra utal, hogy egy magát pénzért áruló hölgy és egy magyar politikus együttléte látható. Wittinghoff Tamás nyilatkozott a sajtónak, azt mondta, tudott a felvételről, mert zsarolták vele.

A videó a legutóbbi választás után készült, a családja tud róla és mellette állnak. Értesült arról is, hogy egy nem létező szervezet nevében városszerte terjesztik a szórólapot, amin az arcképe is látható.

Hangsúlyozta, hogy „politikai ellenfeleivel szemben” ő semmilyen törvénytelenséget nem követett el,

az ügyben feljelentést tett, hiszen mind a videó rögzítése, mind annak közzététele bűncselekmény.

Ennél többet nem akart mondani, nem szeretné ugyanis, ha városvezetői tevékenysége helyett erről szólna a kampány – írja a 24.hu.

A polgármester az Indexnek azt mondta: a felvételen egy olyan nő látható, aki feladatot hajt végre, ő pedig belesétált a csapdába. A polgármester azt mondta, a nő személyazonossága tökéletesen beazonosítható, hogy honnan jött a zsarolás az is, de erről többet mondani nem akart. Ezeket mind a feljelentésében rögzítette, amit a mai napon tett meg. Azt mondta, amikor a zsarolásokat kapta, nem gondolta, hogy tényleg elő fognak jönni ezzel a felvétellel.

Kiemelt kép: Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere – Forrás: Youtube/BKTV