Furcsa baleset történt vasárnap az M4 vecsési szakaszán a repülőtér és az M0 között. Egy Renault Megan egyszer csak lesodródott az útról, többször bukfencezett, végül a kerekein állt meg. A sofőrt feszítővágóval tudták csak kiszedni. Amikor a mentősök megkérdezték, mi történt, a sofőr annyit mondott: fogalma sincs. Az ilyen balesetekre azért van magyarázat, vagy elalvás vagy telefonnyomkodás van általában a háttérben.

Fékezés nélkül lesodródott az útról

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint egy középkorú férfi igyekezett vasárnap délután az M4-es autóút vecsési elkerülőjén Szolnok irányába, egy Renault Megane volánja mögött. A Liszt Ferenc repülőtér és az M0-s közötti szakaszon eddig ismeretlen okból fékezés nélkül lesodródott az úttestről és a mély árokba csapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Totálkárosra tört a Renault

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Többször megpördült

Az árokban a Renault többször átfordult a tengelye körül, majd a kerekein ért földet nagyjából 50 méterrel odébb. Az autóban lévő tárgyak kirepültek és az árokban szétszóródtak, a sofőr pedig beszorult a roncsba, mivel – noha a légzsák kinyílt – nem használta a biztonsági övét. Nagy szerencséje, hogy nem repült ki a járműből a borulás során.

Nem sok maradt belőle

Feszítővágó

Szorult helyzetéből végül a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a bal első ajtó levágása után, majd átadták a mentőszolgálat szakembereinek, akik súlyos vállsérüléssel a Merényi Gusztáv Kórházba szállították.

Kész csoda, hogy túlélte a sofőr

Fogalma sem volt, mi történt

A Renault vezetője nem tudott magyarázatot adni arra, mi történhetett, ami biztos, hogy nem állt alkoholos befolyásoltság alatt. A roncsot végül darus autómentő emelte ki az árokból és szállította el.

Drámai baleset

Azért van magyarázat

A szekértők elmondása szerint amikor a sofőrnek fogalma sincs arról, mi okozta a balesetet, általában mikroalvás történik vagy nyomkodják a telefonjukat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK