Egy személygépkocsi az út melletti esővíz gyűjtő árokba hajtott kedden éjszaka Kistarcsán, a Mester utcában. Az autó fejtetőn állt meg. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Teljesen átfordult az autó

Meglepő baleset történt kedd este Kistarcsán. Az egyik esővízgyűjtő árokba borult egy szép új Skoda. Az autó teljesen átfordult, a feje tetején állt meg. Mi történhetett? A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Autó a mocsárban

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elveszthette az uralmát

Az ilyen baleseteknek általában két oka lehet: a sofőr rosszul lett és elvesztette uralmát a jármű felett, vagy a sofőr tök részeg volt és azt sem tudta hol jár, csak tövig nyomta a gázt, majd megállt az esővízgyűjtőben.

Gyorsan megérkeztek segíteni

Elintézte a sofőr

A katasztrófavédelem beszámolójából nem derül ki, hogy pontosan mi történhetett, csak a cikkünkben szereplő fotókat közölték. Az azonban egyértelmű, hogy a szép új autót alaposan elintézte a sofőr. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kimászott a sofőr

Képek forrása: Katasztrófavédelem