Súlyos baleset történt csütörtök délelőtt az M4-es autóúton, ahol több autó is ütközött. Nagy a torlódás, a közlekedést nehezíti a ködös idő.

Baleset az M4-en

Az M4-es autóúton, Budapest felé vezető oldalon Monor-i kihajtó előtt baleset történt. Az ütközésben több autó is érintett.

Mentő a helyszínen

Az arra közlekedők a Facebookon azt írják, a rendőrség és a mentők a helyszínen vannak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Teljes útzár

Teljes útzár van érvényben, a forgalmat elterelik. A rendőrök a forgalmat a 41-es Monor csomópontban kiterelik.

Nagy a köd

A sűrű köd nehezíti a forgalmat, már a terelt útvonalon is torlódás van. Az egyik autós azt írja, már 40 perce szinte mozdulatlanul áll a dugóban.

Itt a hivalatos közlemény

Egy kamion hátsó részének ütközött egy személyautó, majd a karambolnak másik három jármű is érintettje lett az M4-es autóút 39-es kilométere közelében, a Pest megyei Monor térségében, a főváros felé vezető oldalon. A balesethez a monori és a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani – írta nemsokkal 10 óra előtt a katasztrófavédelem.

Egy kisbusz is érintett

Forrás: Facebook/Autópályahirek

Munkavégzés az M0-áson

Az M0-s autóút déli szektorán, munkavégzés miatt kell korlátozásra, torlódásra számítani. Az M5-ös autópálya felé Nagytétény térségében a 13-as és a 15-ös km között, az M1-es autópálya felé pedig Halásztelek térségében a 17-es és a 15-ös km között zárták le a belső sávot. 

Baleset a 31-esen

Összeütközött két személyautó és egy kisbusz a 31-es főúton, Mende és Sülysáp között csütörtök reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Árokban egy kisbusz

A közlemény szerint a kisbusz az árokba borult és az oldalára fordult, a mentők a helyszínen vannak. A tűzoltók ártalmatlanítják a járműveket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: autopalyahirek.hu