Több autóutón is torlódásokra lehet számtani ma reggel, érdemes még időben elkerülni a dugót.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Az Útinform.hu közleménye alapján az M0-s déli részén, az M1-es felé vezető szakaszon az M51-es csomópont közelében néhány száz méteres torlódásra lehet számítani.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Az M1-M7-es Budaörsi bevezető szakaszán is torlódásra, kisebb dugóra számíthatunk. Ezen kívül az M3-ason az M0-s csomóponttól a városközpont felé, a Sződliget és Göd közötti M2-es autóút szakaszon, illetve a solymári és ürömi körforgalom között a 10-es főúton sem halad akadálytalanul a forgalom.

Aki teheti, kerülje ezeket az érintett utakat.