Három tinédzserkorú fiatal eltűnése kapcsán adtak közzé felhívást a zsaruk. Minden apró információ segítheti a megtalálásukat.

Keresik Balogh Dzsenifer Évát

A 17 éves Balogh Dzsenifer Éva december 15-én távozott otthonról. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság körözést folytat az eltűnése kapcsán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt lehet tudni róla

A lány 165 centimtéer magas, karcsú testalkatú. Haja és szeme színe egyaránt fekete. Amikor eltűnt, térdcsizmát, szürke színű ruhát valamint fekete szőrmés kabátot viselt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy kép Balogh Dzsenifer Éváról

Balogh Dzsenifer Éva – Fotó: Police.hu

Mága Mihályt is keresik

A 12 éves szolnoki Mága Mihály december 23-án délelőtt ismeretlen helyre távozott. Addig a számára kijelölt lakásotthonban tartózkodott, hiába keresték, eddig nem találták meg. A Szolnoki Rendőrkapitányság nagy erőkkel keresi.

A fiú személyleírása

Mága Mihály 160 centiméter magas, zömök testalkatú. Haja színe barna, eltűnésekor világoskék farmernadrágot, piros felsőt és sötétkék kabátot viselt. Más tudnivalót nem osztottak meg róla a rendőrök.

Egy kép Mága Mihályról

Mága Mihály – Fotó: Police.hu

Még mindig keresik Kovács Fruzsina Armandát

A 15 éves Kovács Fruzsina Armanda november 21-én délután tűnt el. Egy szekszárdi befogadóotthon lakója volt, azóta nem látták. Semmilyen életjelet nem adott magáról az eltűnése óta.

A lány személyleírása

Kovács Fruzsina Armanda 163 centiméter magas, normál testalkatú. Szeme színe barna, míg hosszú haja festett, vörös színű. Amikor távozott, fekete nadrágot, fehér pólót és fekete-fehér sportcipőt viselt.

Egy kép Kovács Fruzsina Armandáról

Kovács Fruzsina Armanda – Fotó: Police.hu

Így lehet bejelentést tenni

Aki bármelyik személy eltűnése kapcsán rendelkezik információval, arra kérik a rendőrök, hogy jelezze ezt számukra. Akár névtelenül is lehet bejelentést tenni. Ehhez az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számot kell tárcsázni, de a 112-es központi segélyhívót is lehet hívni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív