Majdnem 300 millió forintért árulja Diósdon található luxusotthonát a népszerű műsorvezető, Sebestyén Balázs. Az RTL népszerű arca és a Radio1 műsorvezetője 14 évvel ezelőtt vásárolta meg az ingatlant, akkor 100 millió forintért.

Nagyon drága volt

A négyszobás, kétszintes, 360 négyzetméteres álomotthont akkor vásárolta Balázs és a felesége, amikor megszületett első gyermekük, Benett. A ház megvételéről Balázs korábban így fogalmazott: „Noha eszméletlen drága volt, nem sokáig gondolkodtunk rajta a feleségemmel. Rengeteget dolgoztam már az életemben, egészen idáig gyűjtögettem.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hitelt vettek fel

„Biztos munkahelyünk van, ezért úgy döntöttünk, hogy a félretett pénz mellé felveszünk még hitelt is” – magyarázta évekkel ezelőtt Balázs.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Felismerte a házat

A Blikknek most azonban arról számolt be egy olvasó, hogy a népszerű tévés eladja a házát. „Véletlenül akadtam a hirdetésre, mert saját részre keresek ingatlant. Az adott ház több cikkben is szerepelt már, így felismertem.”

Több is kép van

Az ingatlanokkal foglalkozó oldalon valóban több kép is szerepel a házról, ezek alapján tényleg rá lehet ismerni Balázsék otthonára, ugyanis a falakat családi fotók díszítik, sőt Balázs felesége, Viki is posztolt korábban olyan helyről az ingatlan területén, ami a hirdetésben megosztott képeken is felismerhető.

Balázs nevén van

Az interneten bárki számára elérhető tulajdoni lap tanúsága szerint az ingatlan Balázs nevén van, feltehetően még hitel is van rajta. A ház egyébként valóban luxuskategóriás, 2008-ban elnyerte Az év háza díjat, minden bizonnyal okkal.

Wellness-szoba, szauna

A portál olvasója ugyanis érdeklődött a paramétereket illetően és megtudta, a ház egyedi tervezésű, ami szakmai berkekben is méltán elismert. Hely is van benne bőven, sőt wellnes-szoba és szauna is található benne, a szobák pedig rendkívül tágasak.

Impozáns környék

Ha mindez nem volna elegendő, akkor fontos kiemelni, hogy a környék is igencsak impozáns, csendes, családi házas övezetben helyezkedik el, ahol alig van autós forgalom.

Baj lehet?

Mindezeket összevetve jogosan merülhet fel a kérdés, miért akarják Balázsék eladni az otthont, amiért annak idején annyira küzdöttek. Egyes feltételezések szerint a házasságukkal lehetnek problémák, mert bár Balázs és a felesége, Viki tudatosan kerülték a médiamegjelenéseket, az utóbbi időben szárnyra szöktek a pletykák, hogy valami nem stimmel a felek között. A téma kapcsán Balázsék egyelőre semmit nem nyilatkoztak, nem kizárt, hogy ez így is marad.

L.L. Junior is árulta törökbálinti otthonát

Amint arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt L.L. Junior is árulta törökbálinti otthonát, 335 millió forintot kért volna érte. Érdekesség azonban, hogy a ház a tulajdoni lap szerint Junior exe, Kinga nevén van, a különváláskor mégis a nő költözött el. Időközben egyébként lezajlott a válási procedúra, ahogy arról portálunk is hírt adott Kinga a korábbinál nagyon hányadot kapott a közös vagyonból, s Junioré marad, törökbálinti ház. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Sebestyén Balázs