Meghibásodott a biztosítóberendezés vasárnap a kelenföldi vasútállomáson, emiatt több vonalon késnek a vonatok – közölte a Mávinform.

Korlátozások

A Facebook-oldalukon azt írták, a vonatok egy ideig várakozásra kényszerültek, de 13 órakor a budapesti Kelenföld állomáson korlátozásokkal újraindult a vasúti forgalom. A hegyeshalmi, a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vonalon azonban továbbra is késésekre, vonatkimaradásokra kell számítani. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt közölte a MÁV

A Mávinform tájékoztatása szerint a Budapesti Közlekedési Központ elfogadja a vasúti jegyeket és bérleteket a 139-es buszon Kelenföld vasútállomás és a Déli pályaudvar között, valamint a 4-es metró teljes vonalán.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Győrből Budapestre

A Győrből 10:38-kor Budapestre elindult S10-es vonat (4925) csak Budaörsig közlekedett, a Déli pályaudvarról 12:25-kor Győrbe induló S10-es vonat (4934) csak Budaörstől közlekedik.

Egy vágányon

A Mávinform továbbá azt is közölte, hogy Nagytétény és Budapest-Kelenföld között is meghibásodott a biztosítóberendezés, ezen a szakaszon a vonatok egy vágányon közlekedhetnek, a székesfehérvári vonalon 40-80 perccel is megnőhet a menetidő. A Tárnokról 13:16-kor Kőbánya-Kispestre induló S36-os vonat (3895) csak Budapest-Kelenföldtől közlekedik.

Menetrend szerint

A Székesfehérvárról 12:48-kor a Déli pályaudvarra induló Z30-as vonat (4535) nem közlekedik. A Déli pályaudvarról 14 órakor Szombathelyre induló Bakony IC (IC 9006) Székesfehérvárig a 14:10-kor induló Z30-as vonat (4516) menetrendje szerint közlekedik, a Bakony IC Székesfehérvárról várhatóan 35 perces késéssel indul tovább Szombathely felé.

Máshol is gondok vannak

A társaság közlése szerint vasárnap a Szolnokról 10:21-kor a Nyugati pályaudvarra továbbinduló Tokaj IC (IC 582) 60 perces késése miatt csak Ceglédig közlekedik.

Késés

A szerelvényforduló miatt a Nyugati pályaudvarról 12:23-kor Debrecen-Nyíregyháza felé induló Tokaj IC (IC 656) csak Ceglédtől közlekedik, utasai a Nyugati pályaudvarról 12:28-kor induló nyíregyházi sebesvonattal (6194) utazhatnak Ceglédig, ahonnan átszállás után kb. 15 perces késéssel indult a Tokaj IC. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Elszabadult a pokol a 8. kerületi állatorvosi rendelőben: a gazdi, az orvos és az asszisztensnő is egymást püfölte, a legrosszabbul azonban a vétlen yorki járt

Kiemelt kép: Illusztráció