Amennyiben éttermet, büfét vagy olyan vállalkozást üzemeltet, ahol étkeztetés folyik, biztosan találkozott már a koszos edények problémájával. Ahol nagy mennyiségű a mosogatnivaló, ott ipari mosogatógépet kell használni. Mutatjuk a fennálló lehetőségeket.

A professzionális konyha működtetése

Ahhoz, hogy gördülékenyen tudjon menni a munka egy ipari konyhában, elengedhetetlen az eszközök megfelelő tisztítása. Az igazán steril, tökéletes végeredményt a nagy teljesítményű ipari mosogatógépek segítségével tudjuk elérni. 

Ezek képesek olyan nyomással és módszerekkel eltakarítani a használt edényeket és tányérokat, hogy a végeredmény megfelelő legyen. Természetesen ezt a sort bővíthetjük minden olyan kellékkel, amelyet ilyen körülmények között használunk.

Amennyiben Ön megfelelő körültekintéssel választja ki az eszközét, abban az esetben az hatalmas segítségére lesz. Egy jó ipari mosogatógép ugyanis meglehetősen megkönnyíti a munkát a konyhán dolgozó személyzet számára. 

A főzés során használt eszközöket koszos állapotban bepakolják a gépbe, amely rövid időn belül tisztára mossa őket. Ennek örömére nem kell senkinek a mosogatás nehézségeivel bajlódnia. Nem mellesleg a dolgozók e folyamat közben más, hasznosabb tevékenységeket is el tudnak végezni.

Milyen gépek közül választhatunk?

Természetesen ezen berendezéseknek is számos fajtája van. Az első, leginkább alapmodellnek tekinthető mosogató a pohármosogató gép. Ez poharak, csészék, illetve kistányérok tisztítását képes kiválóan elvégezni. Helyigénye is viszonylag kicsi, cserébe sajnos csak kisebb eszközöket tudunk belerakni. A mosogató fronttöltésű megoldással rendelkezik.

A következő lehetőség a fronttöltésű mosogatógép, mely átlagos mennyiségű edény tisztítását képes elvégezni. Ez az előbb felsoroltakon túl evőeszközök, konyhai eszközök, illetve serpenyők tisztítását is el tudja látni. 

Akkor érdemes Önnek ezt a típust választania, ha folyamatosan gyűlnek a koszos edények. Szeretne egy ilyen gépet beszerezni egy profi csapattól? Válassza a Nagykonyhai.com Webáruházat, ahol hatalmas kínálat áll rendelkezésre!

A legnagyobb, legprofibb megoldás

Nagyobb vendéglátó-ipari egységeknek már nem lesz elég a fronttöltésű mosogatógép kapacitása. A legnagyobb választható berendezés az átadó rendszerű vagy más néven kalapos mosogatógép. Ez jelentősen elősegíti a rendezett, precíz és gyors munkavégzést. Ezt még jobban elősegíti, ha az eszközt egy rozsdamentes acélból készült mosogatóhoz csatlakoztatjuk előmosó zuhannyal együtt.

Most már biztosan Önnek is világos, hogy miért van szükség a nagykonyhai mosogatógép használatára. Nagyon fontos, hogy vásárlás előtt megfelelően tájékozódjon, hogy biztosan a leginkább megfelelő darabot válassza ki. Reméljük, hogy Önnek is sikerül kényelmesebbé és egyszerűbbé tenni a mosogatást. A nagykonyhai mosogatógép tökéletes segítőtárs lesz a vállalkozásában. Sikeres beruházást kívánunk!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!