Három autó ütközött össze a balesetben, közülük kettő taxi volt, és a két taxisofőrt kórházba kellett szállítani. A karambol okozója gyalog menekült el a helyszínről. A baleset helyszínén készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Baleset a Ferihegyi úton

Összeütközött három autó a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a D Porta kapujánál péntek este. Az egyik gépkocsi a vasúti sínek melletti töltéshez sodródott a baleset során – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, az érintett útszakaszon egy-egy sávon haladt a forgalom.

Fegyvereket találtak

Az autómentést végző cég a TikTok-oldalán közzétett egy videót a helyszínről. A felvételhez azt írták, hogy a baleset okozója elszaladt, az autójában pedig fegyvereket találtak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Két sérült

A karambolozó három autó közül kettő taxi volt, és a két taxisofőrt kórházba kellett szállítani.

Jogsi nélkül, részegen száguldozott a Mercedessel

Tragikus baleset történt hétfő este Újpesten a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca sarkánál. Helyszíni információik szerint egy részeg sofőr áthajtott a piros lámpán, majd belecsapódott egy autó hátuljába, amitől az a járdára repült és egy gyalogost is elsodort. A vétkes sofőr a Mercedesével ezután még átsodródott a szembe sávba, ahol két másik autónak és egy menetrend szerinti busznak is nekicsapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem segített a sérülteknek

A balesetet okozó M. Péter a tragédia után kiszállt a Mercedesből és lelépett. Nem foglalkozott a másik autóban haldokló férfival, akinek a saját lánya végignézte édesapja haláltusáját, M. Péter a saját bőrét mentette.

Elfogták a rendőrök

Pár nappal később M. Péter az egyik barátjának a szigetszentmiklósi házában került elő, a rendőrök elfogták és letartóztatták. Az újpesti halálos tömegbalesetet okozó férfi büntetett előéletű, kábítószer, fegyverek és testi sértés sem állt távol tőle. Ismerősei szerint nehézfiú alkat.

Elismerte a felelősségét

A férfit ezt követően mintavételre előállították, majd halált okozó közúti baleset gondatlan okozása, segítségnyújtás elmulasztása, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények megalapozott gyanújával hallgatták ki. M. Péter elismerte a felelősségét a baleset okozásáért. Kihallgatását követően a rendőrök kezdeményezték a letartóztatását, úgy tűnik egy darabig nem lesz lehetősége füves cigit szívni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az autómentő helyszínen készült videója

@dnaautomentes Persze helyszínelés közben még egy baleset és a két taxi sofőr korházban.. 🤬🚨 #autómentés #műszakimentés #neked #nektek #foryou #viral ♬ Originalton – Nikurazu

Kiemelt kép forrása a fenti videó