Egy nő sérült meg a kedd délelőtti súlyos tömegkarambolban az M0-ás autóúton. Mentőhelikopter érkezett hozzá, teljes pályazár van a baleset helyszíén.

Kamionok ütköztek

Súlyos baleset történt az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya irányába, a 7-es főúti csomópontnál kedd délelőtt, ahol két kamion és két teherautó ütközött össze, a 10-es km-nél. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több kilométeres a dugó

Az egész oldal forgalmát megállították, 5 kilométeres a torlódás, a nézelődők miatt pedig a szembe oldal forgalma is torlódik, közel 2 kilométeren keresztül – írta az utinform.hu

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Helyszíni felvétel

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK

Mentőhelikopter is érkezett

A fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, ahova mentőhelikopter is érkezett. Az egység megkezdte a járművek áramtalanítását – tájékoztat a Katasztrófavédelem.

Ajánlott útvonal

A műszaki mentés hosszú ideig elhúzódhat, jelenleg 5 km-es a torlódás, a nézelődők miatt pedig a szembe oldal forgalma is torlódik. Akik az M0-s autóúton akarnak továbbhaladni, az M7-es autópályáról már Székesfehérvárnál vagy Martonvásárnál, de legkésőbb Érdnél térjenek le és használják az M6-os autópályát. Az M1-es autópálya felől Törökbálintnál letérve alsóbbrendű utakat lehet igénybe venni.

Veszélyes anyag folyt ki

az egyik járműszerelvényből nátrium-hidroxid ömlött a pályatestre. A mentesítés folyamatban van. A helyszínelés és a műszaki mentés még órákig eltart.

Helyszíni felvétel

Forrás: Budapestkörnyeke.hu/GK

A hátsó kamion volt a vétkes

A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítója szerint a leghátsó, piros kamion egy román Scania, ő tolta össze a többit. Az előtte haladó kamion vontatmánya felborult, ebben nem sérült meg senki, a gépet szállító magyar trélerben sem, de a kis rakodógép lecsúszott a platóról.

Egy román kamion okozta a balesetet

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK

Egy nő sérült meg

A román kamionban jobb oldalon utazó nő sérült meg súlyosan, őt kiszabadították a tűzoltók, hozzá érkezett a mentőhelikopter. Vélhetően kórházba szállítja a súlyos sérültet.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK