Négy jármű karambolozott Tömegbaleset történt kedd délután az M1-es autópályán Bicske térségében az Ausztria felé vezető oldalon. Információink szerint már 17 km-es a torlódás. Egy másik baleset is történt ma az M1-es autópályán.

Négy jármű karambolozott

Három személyautó és egy teherautó szenvedett balesetet kedd délután az M1-es autópályán Bicskénél az Ausztria felé vezető oldalon. Úgy tudjuk a dugó 17 km-es, már az M0-ás- M1-es kereszteződéséig ért. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hatalmas a torlódás

Forrás: baleset.info

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

17 km-es torlódás

Az Útinform friss információi szerint a sávzárás már megszűnt, ismét két sáv autózható. A torlódás még 17 km-es, és csak lassan csökken, ezért aki teheti továbbra is válassza az 1-es főutat Biatorbágy és Tatabánya között. A főúton is torlódásra kell készülni a főbb csomópontoknál és a belterületi szakaszokon.

Nagy volt a felfordulás a sztrádán

Forrás: baleset.info

Oldalára borult

A Balesetinfo úgy tudja, hogy egy Ford Mondeo és egy Audi terepjáró ütközött össze, a terepjáró az árokba csapódott. Ezt követően a balesetet szenvedett autó mögött érkező teherautó sofőrje elrántotta a kormányt ezért a szalagkorlátnak ütközött, majd a belső sávban a jármű az oldalára borult.

A szemközti sávban is baj történt

Felborult a szemközti sávban is egy autó

A balesetben a szemközti sávban érkező autós is felborult. Ő látta a balesetet, elrántotta a kormányt, ő is a szalagkorlátnak sodródott, majd tetejére borult. Úgy tudjuk a balesethez mentőhelikopter is érkezett.

Teljes káosz az M1-esen

Egy másik baleset is történt az M1-es autópályán

Nem sokkal a bicskei baleset előtt, délután fél kettőkor egy kamion és egy személyautó is összeütközött, szintén az M1-es autópályán, de a 122-es kilométerszelvényénél, Győr közelében. Úgy tudjuk, hogy a balesetben egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: baleset.info