Több baleset is történt Budapest környékén hétfő reggel. Az M3-ason öt autó ütközött össze, az M7-esen és a M1-esen pedig szalagkorlátnak ütköztek a járművek.

Baleset az M7-esen

Szalagkorlátnak csapódott és a belső sávban állt meg egy személyautó az M7-es autópálya Siófok felé vezető oldalán hétfő reggel. A baleset Martonvásár térségében történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Forgalomkorlátozás van

Műszaki mentés céljából az érdi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltók vonultak ki a baleset helyszínére. Az egységek áramtalanították a gépkocsit.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Több kilométeres a sor

Az érintett sztrádaszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. Az utinform.hu azt írja, A 26-os km-nél a belső sávot lezárták, 3-4 km-es az araszoló kocsisor hossza.

Baleset az M1-esen

Szintén hétfő reggel szalagkorlátnak hajtott egy személyautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tatabányánál, a 60. kilométer közelében.

Ketten utaztak az autóban

A gépkocsiban ketten utaztak, ők a saját erejükből ki tudtak szállni. A műszaki mentést végző tatabányai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet, amely a belső sávban van.  A 36-os km-nél újra két sáv autózható, de a torlódás továbbra is jelentős. 

Még egy baleset a közelben

Távolabb, Tatabányánál, a 60-as km-nél újabb baleset okoz fennakadást. Sávzárásra, lassulásra készüljenek az arra autózok.

Tömegbaleset az M3-ason

Összeütközött több személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, az M0-s autóút csomópontjánál. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést.

Egy embert a mentők emeltek ki

Az egység egy embert a mentőkkel közösen kiemelt az egyik járműből, és áramtalanítja a gépkocsikat. A helyszínre érkeztek az újpesti önkéntes tűzoltók is.

A menetidő plusz fél óra

„Erős a forgalom az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon, ráadásul az M0-s autóúti csomópont előtt a főpálya forgalmát baleset miatt megállították, a járművek a pályával párhuzamos kollektor ágon haladhatnak tovább, legalább fél óra a menetidőtöbblet” – írja az utinform.hu. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció