Öt autó ütközött az M4-es autóúton, Üllőnél. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, a baleset miatt nagy a torlódás.

Tömegbaleset az M4-esen

Összeütközött öt személyautó az M4-es autópálya 26-os kilométerének közelében, Üllő térségében, a Cegléd felé vezető oldalon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták az autóutat

A monori hivatásos és az üllői önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon a mentés idejére az utat lezárták.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Mentőhelikopter a helyszínen

A Facebookon ezt írja egy arra közlekedő: „Egy csomó rohammentő, tűzoltó, mentőhelikopter megy Gyömrő irányába Budapest felől. Áll a sor konkrétan”.

Egy gyerek is megsérült

A police.hu ezt írja: “Az M4 autóút 26-os kilométerszelvényében Üllő közigazgatási területén ütközött össze öt személygépkocsi 2021. szeptember 13-án 17 óra 30 perc körül. A baleset helyszínéről egy gyermeket a mentősök -megfigyelésre- kórházba vittek.”

Elindult a forgalom

A legfrissebb információk szerint elindult a forgalom az M4-es autóúton, de továbbra is nagy a torlódás.

Ezt írja az Útinform

“Az M4-es autóúton, Szolnok felé, Üllő elkerülő szakaszán korábban több jármű karambolozott. A 24-es km-nél egy sávon megindult a forgalom” – írja az utinform.hu

Több autó ütközött

Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook

Baleset az M1-esen

Az M1-es autópályán, Budapest felé, a tatai csomópont közelében baleset történt. A külső sávot lezárták. 3-4 km-es torlódás mögötte, 15-20 perc az átjutási idő.

Baleset a 4-es főúton

Árokba hajtott egy kisteherautó a 4-es főúton, Fegyvernek és Kenderes között. A 134-es km-nél egy sávon, váltakozó irányban halad a forgalom.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook (köszönjük a posztolónak, hogy hozzájárult az arra közlekedők tájékoztatásához)