Egy veszélyes anyagot szállító kamion, egy másik teherautó, egy kisbusz és egy személygépkocsi karambolozott Izsák közelében, az 52-es főút 27-es kilométerszelvényénél. A balesetben egy ember meghalt, 11-en sérültek meg. Nem megerősített információink szerint négy személyt a kamionból szivárgó mérgező anyag miatt szállítottak kórházba.

Négy jármű ütközött

Négyes karambol történt csütörtökön az 52-esen. Július 4-én 8 óra körül az 52-es számú főúton Solt felől Kecskemét irányába közlekedett egy 57 éves férfi egy kamionnal. Az út 27-es kilométerénél jelenleg tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiment egy teherautónak, majd a balesetben részes járművek egy harmadik teherautóval és két személyautóval is ütköztek.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Három mentőhelikopter érkezett

A baleset következtében két ember beszorult, őket a kecskeméti és a kiskőrösi hivatásos, valamint a szabadszállási önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítanak ki a járművekből. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A helyszínre három mentőhelikopter is érkezett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Veszélyes anyagok az úttesten 

A veszélyes anyagot szállító kamionról kénsavat, akkumulátorsavat és hypót tartalmazó rakomány borult az útra, így a tűzoltók is csak légzőkészülékkel közelítik meg a helyszínt.

Meghalt egy férfi 

A  Bács-Kiskun Vármegyei Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben többen is megsérültek. Az egyik autó sofőrje, egy 51 éves szolnoki férfi az életét vesztette. 

Lezárták az utat

További négy ember súlyosan, hét pedig könnyebben sérült. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Szabadszállás és Fülöpháza felé terelik.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció