Hatalmas baleset történt vasárnap koraeste Vecsésen a fő úton. Egy BMW túl gyorsan haladt és négy autót tört össze a Market Centrálnál. Közben az M0-ás autóúton is baleset történt Dunakeszinél.

Nagyon gyorsan ment

A BMW túl gyorsan haladt, átsodródott az út túloldalára, ahol négy autó közé repült és összetörte azokat a Market Centrál parkolójánál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rendőrök, mentők, tűzoltók a helyszínen

Forrás: Facebook

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

4 autót tört össze a BMW

A katasztrófavédelem hivatalos közleménye szerint összeütközött négy személyautó Vecsésen, a Fő úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Dolgoznak a mentőcsapatok

Forrás: Facebook

Felmászott az Audira

A Facebookra felkerült felvételeken jól látszik, hogy az 5-ös BMW kombi felugratott egy fekete Audira. Összetörött közben egy Mazda, Toyota és egy Volkswagen is.

A karambolban érintettek döbbenten nézik, mi történt

Forrás: Facebook

Több mentő

A helyszínre több mentőautó érkezett. Úgy tudjuk nincs súlyos sérült, de a roncsok elszállítása nem lesz gyors hadművelet. Többen arról írnak a Facebookon, hogy ezen a helyszínen szinte minden héten történik baleset.

Nagy a felfordulás

Forrás: Facebook

Baleset az M0-án

Közben szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 73-as kilométernél, Dunakeszi térségében.

Forgalomkorlátozás

A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos és a fóti önkéntes tűzoltók vonultak ki. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók forrása: Facebook – Köszönjük a képek készítőinek, hogy fotóikkal segítik mások hiteles tájékoztatását.