Egy szörnyű baleset során halt meg az a 21 éves fiú, aki Székesfehérvárnál karambolozott a napokban. R. László az egyik vétlen autó utasa volt, a Suzukit, amiben ült, egy nő lökte át a szembe jövő sávba, amikor megpróbált elkerülni egy tömegkarambolt. Lacinak esélye sem volt a túlélésre.

Négy autó rohant egymásba

Az eset a Székesfehérvár körüli elkerülőn, a 7-es számú főúton történt, ahol a felhajtó előtt részen négy autó rohant egymásba. A valódi tragédia azonban akkor történt, amikor egy Mazda sofőrje, annak érdekében, hogy elkerülje a koccanást, elrántotta a kormányt, s áthajtott a szembe jövő sávba, ahol frontálisan belehajtott egy szabályosan közlekedő Suzukiba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felismerhetetlen lett az autó

A kocsi a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az egyik utas, a 21 éves R. László pedig a helyszínen meghalt, hatan pedig megsérültek, írja a Bors.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A Suzuki szabályosan jött

A lap azt írja, arról egyelőre nincsenek bővebb információk, hogyan is történt a baleset, az egyik arra utazó szemtanú azt mondta, hogy a Suzuki valóban nem ment gyorsan és szabályosan közlekedett.

Átrántotta az autót a másik sávba

“A másik sávban történt egy nagy fékezés, ha minden igaz, és a Mazda sofőrje ránthatta át a kormányt a másik sávba, szegény kocsinak, ami szembe jött, esélye sem volt, olyan gyorsan történt minden” – mondta a férfi, aki nem sokkal a balesetet követően érkezett a helyszínre.

Reflexből cselekedett

Elmondása szerint a sofőr valószínűleg reflexből cselekedett, megpróbálhatta elkerülni, hogy ő is belecsússzon a kocsikba, ám így sajnos a végeredmény csak még borzalmasabb lett.

Beszorultak a Suzukiba

A Suzukiban többen is utaztak, ami annyira összeroncsolódott, hogy a benne ülőket feszítővágóval kellett kiemelni. Egy szemtanú elmondása szerint a jármű valósággal rommá tört.

Az eleje teljesen megsemmisült

“Az eleje szinte teljesen megsemmisült, látszott, hogy aki elől ült, az vagy már nem él, vagy súlyosan megsérült. Aztán még ketté is vágták a kasztnit, mert akik bent ültek, nem tudtak kijönni. Úgy hallottam, hogy többen is sérültek” – mondta a Borsnak a szemtanú, a lap pedig arról is ír, hogy a beszorult három ember a tűzoltók emelték ki, a sérülteket pedig mentő vitte kórházba.

A Suzukiból szinte semmi nem maradt:

Fotó: Katasztrófavédelem

László életét már nem lehetett megmenteni

A vétlen autóban utazott a 21 éves R. László is, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. A fiú családja és barátai teljesen összetörtek, képtelenek feldolgozni, hogy Laci már nincs többé, számolt be a történekről a Kékvillogó.

Imádta a szerelmét

“Azóta sem tértünk magunkhoz. Laci fantasztikus ember volt, előtte állt az egész élet. Olyan fiatal volt, sok mindent tervezett a jövőre nézve, imádta a szerelmét, akivel nagyon szerették egymást” – mondta a lapnak az egyik gyászoló barát, aki elmondta a fiú szerelmét is nagyon féltik, aki összeroppant a tragédiát követően. 

Féltik a fiatal lányt

Közösségi oldalára azt írta ki, hogy vége az életének, neki Laci volt a mindene. “Nem tudjuk, hogy vészeli át az elkövetkezendő időszakot, nagyon féltjük” – mondta a barát a lapnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Katasztrófavédelem