Valóságos katasztrófa történt csütörtök délután a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton. Négy autó érintett a balesetben, egy ember meghalt, több megsérült, bűnügyi helyszínelők érkeztek a balesethez, várhatóan még órákig járhatatlan lesz a ferihegyi gyorsforgalmi.

Sok autó karambolozott

Négy autó ütközött össze csütörtök délután a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton, a repülőtér D portájánál. A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója elmondta: bűnügyi helyszínelők érkeztek a balesethez, nyomozókutyát is bevetettek. Nem kizárt, hogy nem minden sofőr maradt a helyszínen, vagy drogot keresnek. Az áldozat hozzátartozói közben megérkeztek, nagyon sírnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ennyi maradt a Merciből

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián

Óriási ütés érhette az utasokat

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián

Egy ember meghalt

A baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, több személy pedig megsérült.

Teljes totálkár

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián

Lezárták az érintett utat

A rendőrök a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt a Gyömrői úttól a Vecsési leágazóig mindkét irányába lezárták. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kirobbant légzsákok

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián

Torlódás

Közben az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya irányába a 21-es km-nél a Kis-Duna hídon folytatják a burkolat felújítását. A forgalmat a már felújított külső és a leálló sávra terelték, a legbelső és a középső sávot pedig lezárták. A munkaterületnél több km-es a torlódás, legalább fél óra a plusz menetidő.

Korlátnak ütközött

Szalagkorlátnak ütközött egy kamion az M4-es autóút főváros felé vezető oldalán az M0-s autóút csomópontja után. A 22-es km-nél sávzárásra és torlódásra kell készülni.

Teherautó vesztegel

A 11-es főúton, Szentendre belterületén, a Rózsa utcánál egy műszaki hibás tehergépkocsi vesztegel a külső sávban. Leányfalu felé, a 18-as km-nél egy sávon haladhatnak a járművek. Már az M0-s autóúti körforgalomtól szakaszos araszolásra kell készülni. Budakalászon és Pomázon is torlódnak a járművek.

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán