A főváros felé vezető oldalon, Törökbálint térségében négy autó ütközött össze hétfő reggel. Csak a leállósávon halad a forgalom, nagy a torlódás.

Négy autó ütközött

Eddig tisztázatlan körülmények között május 30-án 6 óra 20 perc körül négy autó ütközött össze az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 14-es kilométernél. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy személy sérült meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy a torlódás

A balesettel érintett járművek mindkét forgalmi sávban forgalmi akadályt képeznek, a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a forgalom a leállósávon halad, ezért nagy a torlódás.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kamion az árokban

Közben, szintén az M7-esen a Budapest felé vezető oldalon, Sávoly térségében az árokba hajtott egy kamion. A 178-as kilométernél lezárták a külső sávot.

Alakul a dugó

Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros irányába a bagi szakaszon, valamint az M0-s autóúti csomóponttól a városközpont irányába.

Az agglomerációban erős a forgalom

Telítettek a sávok, a 10-es főúton az ürömi körfogalomtól befelé, a 31-es főúton Mendétől Budapest felé, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt.

Torlódások mindenfelé

Az M0-s autóút keleti szektorán az M5-ös autópálya felé a 41-es km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel a külső sávon, csak egy sáv járható, a 31-es főúti csomópont és az M4-es autóúti csomópont között több km-es torlódásra kell készülni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció