Baleset történt az M1-M7 kivezető szakaszán az Egérút felüljáró közelében. 12 autó ütközött össze a kifelé vezető oldalon, egy ember megsérült. Nagy a káosz a környéken, a rendőrök hangosbemondóval irányítják az autósokat. Folyamatosan frissítjük a cikkünket.

Baleset történt pénteken délután a M1-es és az M7-es autópálya kivezető szakaszán péntek délután 16:20-kor az Egérút felüljáró közelében.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M1-M7 közös kivezető szakaszán, a 7-es km-nél, az Egér út csatlakozásánál több jármű ütközött össze. A forgalom egy sávon haladhat, a torlódás a BAH-csomópontig ér, jelentős menetidő növekedéssel kell számolni – írják.

EZ IS FONTOS: Halálutak az agglomerációban: ezen a térképen minden pötty egy balesetet jelöl

Beállt a két sztráda kifelé

A Google friss térképén is látszik, hogy teljesen beállt a kifelé vezető sáv. A térkép alapján Budaörstől a főváros felé áll az autósor.

A dugóban a rendőrök és a mentők nem tudnak közlekedni, hangosbemondón szólítják fel az autósokat, hogy engedjék el őket. A környék lakói szerint legalább fél órája csak szirénázást lehet hallani.

Ahogy itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálom korábban megírtuk, a statisztikai adatok szerint a péntek délután 16-18 óra között a legveszélyesebb közlekedni, ilyenkor történik a legtöbb baleset.

HOPPÁ! Ezekkel az autómárkákkal történik a legtöbb baleset, ha az M0-áson is jársz, nagy bajban vagy!

Képek: Facebook/ABAC 0-24 Autómentés Autószállítás. Köszönjük a posztolónak, hogy fotóikkal segítik mások hiteles tájékoztatását.