Négy autó és egy kamion ütközött egymásnak Budapesten, a 3. kerületi Bécsi úton. A baleset azért következett be, mert egy sofőr váratlanul befékezett, amit még a mögötte haladó autók le tudtak követni, azonban a sor végén lévő kamion már nem tudott időben fékezni, és összetolt mindenkit.

Öten ütköztek

Eddig tisztázatlan körülmények között négy autó és egy kamion ütközött össze május 18-án, 12 óra 45 perc körül Budapest 3. kerületében, a Bécsi út 322. szám előtt, írja beszámolójában a rendőrség.

Itt történt a baleset

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fékezett az első autó

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója szerint a baleset kiváltó oka az volt, hogy a sor elején lévő Opel egyszer csak befékezett, amire a mögötte haladó Audi és a többiek is jól reagáltak, és szintén lefékeztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kamion nem tudott megállni

Ugyanakkor a sor végén haladó kamionnak már nem volt annyi ideje, hogy megállítsa a hatalmas járművét, és így az előtte lévő kocsinak ütközött, és jó formán összetolt mindenkit. A balesetben öt autó ütközött össze.

Ez a kamion érkezett hátulról

Bécsi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Minden autó ütközött a sorban

Bécsi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Egymásba csúsztak

Bécsi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Többen is megsérültek

Az ütközések következtében az elsődleges adatok szerint hárman sérültek meg: egy személy súlyos, míg kettő könnyű sérülést szenvedett.

Durván összetörtek az autók

Bécsi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Torlódásra kell számítani

Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett lassan halad a forgalom, torlódásra kell számítani. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bécsi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián