A koronavírus-járvány megfékezése miatt a kocsmáknak és szórakozóhelyeknek kedd éjféltől be kellett zárni. Az utolsó szabad estére nagy partit hirdettek meg az egyik belvárosi kocsmában, tömegverekedés lett a piálásból, több embert a mentők kórházba vittek.

Szétvertek mindent

Teljesen szétverték a bárt, a székeket és asztalokat is felforgatták, a bunyó pedig még kint is folytatódott.

Utolsó ivászat

Nagy ivászatot ígértek a parti reklámjában: „Még egy utolsó megborulásra várunk titeket, ahol úgy berúgunk majd, hogy egy hónapig alapból sem innánk” – írták.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Balhé

Ezzel a szöveggel és egy egyet fizet kettőt kap sörakcióval próbálta becsalogatni a fiatalokat az egyik Erzsébet körúti bár, ahol a zárás előtt néhány órával alakult ki a balhé, amire rövidesen több tucatnyi rendőrautó jelent meg a helyszínen – írja a Bors.

Rengeteg rendőr érkezett

„Annyi rendőrautó volt, hogy még a villamos útját is elállták”. Az egyik szemtanú azt mondta, hogy egy fiatal lány miatt alakult ki a verekedés, aki a barátjával és a társaságukkal volt lent a helyszínen. A másik brigád támadt rájuk valamiért, amibe mások is becsatlakoztak.

Ütötték-verték egymást

Összesen több, mint 10 ember ütötte-verte egymást, valaki pedig még paprikaspray-vel is befújt közéjük, így a társaság több tagjának taknya-nyála összefolyt – mesélte a szemtenú.

Volt akit nem zavart a balhé

Az elmondások szerint a bárt teljesen szétverték. Az eseményeket sokan videózták, de voltak olyanok is, akiket még ez sem tudott kizökkenteni, hogy kiélvezzék az utolsó szabad estéjüket és folyamatosan ittak.

5 embert vittek be a rendőrségre

A rendőrségre végül negyed 11-kor érkezett bejelentés ar­ról, hogy a vendéglátóhelyen két társaság összeverekedett. A zsaruk a helyszínről a verekedéssel összefüggésben öt embert állítottak elő a kerületi rendőrkapitányságra.

Csoportos garázdaság

A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást, mely során három férfit és két nőt hallgattak ki gyanúsítottként.

Ketten sérültek meg

A verekedésben részt vevők közül ketten könnyű sérülést szenvedtek, más az eset során nem sérült meg. Az eljárást a kerületi rendőrkapitányság a gyanúsítottak szabadlábon hagyása mellett folytatja – közölte a rendőrség.

Kórházba vitték a sérülteket a mentők

Az Országos Mentőszolgálattól arról adott tájékoztatást, hogy a helyszínre riasztott mentők két könnyebben sérült nőt láttak el, akiket ezután kórházba szállítottak.

Kiemelt kép: illusztráció