Nem indul könnyen a keddi nap az agglomeráció útjain. Rengeteg baleset nehezíti a bejutást, hajnalban egy autós meghalt Pomáznál.

Kedden hajnalban a Szentendréről Pomázra vezető 1112-es számú út 1-es kilométerszelvényében egy tehergépjármű és egy személyautó összeütközött. A balesetben a személyautó vezetője életét vesztette, a teherautó vezetője megsérült.A rendőrök a baleset szemléjét teljes útlezárás mellett megkezdték, kerülni Budakalász irányába lehetséges.

A 11-es főúton, a 24-es km-nél, Leányfalu és Szentendre között a Határ csárdánál,  egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze nem sokkal 8 óra előtt.  Félpályán, irányonként váltakozva engedik a forgalmat.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Az M4-es autóúton, a főváros felé a 26-os km-nél több jármű karambolozott. A sérült járművek a belső sávot és a külső sáv egy részét foglalják el. Mögöttük torlódnak a járművek. A műszaki mentés ideje alatt megállíthatják a forgalmat.

Szintén ugyanebben az irányban, a 63-as km-nél, a ceglédberceli csomópont közelében, egy személyautó szalagkorlátnak ütközött, sávzárásra kell készülni.


Az M0-s autóúton, a déli terelt szakaszon, az M5-ös autópálya felé a 4-es km-nél, az M7-es autópálya csomópontjánál baleset történt. Az arra közlekedők sávzárásra, torlódásra készüljenek!

Kiemelt kép: baleset a 11-es úton Leányfalu és Szentendre között –Forrás: Facebook/Balesetinfo