Élénkül a forgalom az M0-s autóút déli terelt szakaszán. Az M1-es felé vezető oldalon Dunaharasztitól a hárosi Duna-hídig csak lépésben lehet haladni, egy óra is lehet a menetidőtöbblet. Az ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében haladnak sokan,ott nem alakult ki torlódás. Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a város felé szintén araszol a kocsisor.

Az M3-as autópályán Budapest felé, Bag térségében a 35-ös km-nél egy műszaki hibás autó miatt lassul a közlekedés. Kissé távolabb két személyautó ütközött össze, elfoglalva ezzel a belső sávot és tovább növelve a torlódást. 20-25 perccel hosszabb utazási időre készüljenek! A fővárosi bevezető szakaszon is nagy a zsúfoltság, az M0-s csomóponttól torlódik a forgalom a főváros felé – írja az utinform.hu.

Az 5-ös főúton Dabas és Alsónémedi között a 35-ös km-nél kamion személyautóval ütközött össze. A főutat lezárták, kerülni Ócsa felé lehet.

Dunaharasztin az 51-es főút 16-os km-énél, a körforgalom közelében két személyautó baleset miatt félpályán halad a forgalom.