A biztonságnak minden munkahelyen abszolút prioritást kell élveznie minden munkáltató és végső soron a munkavállaló számára. De ennek eléréséhez megfelelő intézkedéseket kell hozni, és ezek a ruházattal kezdődnek. Tudja meg, miért fontos a fényvisszaverő munkaruházat, és mely munkakörökben elengedhetetlen része a munkavállaló felszerelésének.

A munkaruházatot nem befolyásolják annyira a divatirányzatok, mint más ruhadarabokat. Valami egészen más a fontos, amikor erről van szó. A munkaruházat esetében a legfontosabb prioritások a biztonság, a sokoldalúság és nem utolsósorban a kényelem.

Ezúttal a munkaruházat biztonsági jellemzőire összpontosítunk. Ebben az esetben minden részlet számít, mind a felhasznált anyagok és azok feldolgozási módja, mind a további elemek elhelyezkedése tekintetében. Még egy látszólag apró részlet is nagyban befolyásolhatja a munkahelyi biztonságot.

A fényvisszaverő elemek a munkaruházat minden típusában alapvető biztonsági elemet jelentenek. Ez nem csak a fényvisszaverő kabátokra vonatkozik, hanem a pólókra, nadrágokra, melegítőkre és overallokra is. Fő céljuk, hogy a munkavállaló mindenkor láthatóvá váljon. A fényvisszaverő munkaruházat minden olyan munkavállaló felszerelésének elengedhetetlen része, aki az utak körül, építkezéseken, karbantartási munkálatokon és a kommunális szolgáltatásokban dolgozik.

A munkaruházaton elhelyezett fényvisszaverő csíkok nagyon hatékony védelmi funkciót jelentenek. Kialakításuknak köszönhetően több mint 200 méterre javítják az így öltözött személy láthatóságát, ami döntő lehet romló körülmények és válsághelyzet esetén. A fényvisszaverő csíkokat a ruhadarabokon különböző részeken, vízszintesen és függőlegesen is elhelyezik. Különös hangsúlyt fektetnek annak biztosítására, hogy elég szélesek legyenek ahhoz, hogy megfeleljenek a munkaruházatra vonatkozó valamennyi szabványnak.

Böngésszen teljes kínálatunkban, hogy nagyon kedvező áron találjon fényvisszaverő munkaruházatot, és megelőzze a csökkent láthatóság miatti felesleges munkahelyi baleseteket.

Forrás: https://munkasnadrag.hu, https://pixabay.com/

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.