Tóth Gabi férjének, Krausz Gábornak nemrégiben jelent meg az életrajzi könyve, amiben számos olyan dologról is beszél, amiket ezidáig egyáltalán nem osztott meg a nyilvánossággal. A séf, a kedvenc receptjei mellett, több olyan történetet is elmesél, melyek nem a legszebb pillanati voltak az életének.

Külföldön dolgozott

Krausz Gábor mára ugyan kiegyensúlyozott, ám ez nem volt mindig így. A séf hosszú éveken át dolgozott külföldön, ahol megtapasztalta az élet árnyákos oldalát is, írja a Bors. Édesapjának köszönhetően azonban megtalálta az útját és mára elismert séf, családapa és férj.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nemrég jelent meg a könyve:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Nagyon naiv volt

“Nagyon naiv voltam, amikor ezt a szakmát kezdtem. Szerencsére, fiatalon nem kerültem soha olyan társaságba, ahol kipróbálhattam volna a drogokat. Külföldön bekerültem az első komolyabb munkahelyemre, akkor nem igazán értettem, hogy a 18-20 éves srácok, hogyan bírják a munkát reggel nyolctól éjfélig úgy, hogy utána bulizni mennek és már kezdik is a következő napot. Ezt hetente többször is megcsinálták. Eszembe sem jutott, hogy bármiféle kábítószert használhatnak.”

Nem tudott nemet mondani

“Én 30 évesen kerültem először olyan helyzetbe, amikor elgyengültem és nem tudtam nemet mondani. Szerintem ennek is köszönhetem azt, hogy nem vittem túlzásba, nem lettem függő” – mondta a lapnak Krausz Gábor, aki mindezekről a könyvében is ír, továbbá azt is elmondta, ha mindez 10 évvel korábban történik, akkor valószínűleg ez a könyv sosem készül el.

A kábítószerek

“Az egyik buliban megismerkedtem egy lánnyal: jót beszélgettünk, tetszettünk egymásnak, de éreztem, hogy késő van, már eleget ittam (…). Valószínüleg az alkohol és a lány együttes hatása túl erős volt – én pedig túl gyenge -, és nem tudtam nemet mondani: bevettem a tablettát, amit a lány nyomott a kezembe. Rövid időn belül “kijózanodtam”, és voilá!, mindenki kedves és szimpatikus lett körülöttem, megszűntek a gátlások, és pörögtünk tovább az éjszakában” – mondta a lapnak.

Miért ne?

“Harmincévesen sokkal jobban utánajártam az interneten, amikor kaptam valamit, mert nem tudtam, hogy milyen kábítószerek vannak. Úgy voltam vele, hogy fiatal és szingli vagyok, messze élek az otthonomtól, dolgozom reggeltől estig. mikor, ha ne most éljek? Úgy gondoltam, hogy adok magamnak két évet erre, de sajnos, több lett belőle… boldog vagyok, hogy le tudtam állni” – árulta el.

Tóth Gabi oldalán találta meg a boldogságot:

Egyik függőségből a másikba

A séf arról is beszélt, hogy ezzel a döntésével egy éveken át tartó, életveszélyes repülés vette kezdetét. “Egyik függőségből estem a másikba, és sajnos, az óvatosságom és a szakmai sikerek sem tartottak vissza attól, hogy tovább zuhanjak. (…) a barátnőmmel való szakítás után volt egy komolyabb összeomlásom.”

Kislányuk, Hannaróza decemberben lesz 2 éves:

A fordulópont

Krausz Gábor életébe végül az édesapja látogatása hozta el a fordulópontot. Akkor döbbent rá, hogy hiába dolgozik már évek óta külföldön, semmit sem tud felmutatni. Ekkor határozta el, hogy maga mögött hagyja az önpusztító életet és végre a karrierjére koncentrál.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Krausz Gábor és Tóth Gabi – Forrás: TV2