Tovább gyarapodik Stohl András családja. A színész-műsorvezető legnagyobb gyermeke, Luca szerdán jelentette be, hogy babát vár. Érdekesség, hogy mindössze egy év lesz a korkülönbség Stohl legkisebb lánya és születendő unokája között.

Stohl Luca babát vár

Stohl Luca babát vár. A táncos-műsorvezető elárulta, hogy férjével tervezték a gyerekvállalást, de még őket is meglepte, milyen hamar érkezett az örömhír. A kisbaba nyáron fog megszületni. Érdekes egybeesés, hogy a leendő nagypapa, Stohl András legkisebb gyermeke, Bella Julianna éppen nyáron, júliusban lesz egyéves. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy év lesz a korkülönbség

Ritka jelenség ez: a színésznek csupán egy év korkülönbség lesz gyermeke és unokája között! Ez azt is jelenti, hogy Buci kislánya hamar nagynénivé válik: egyéves lesz, mikor megszületik Luca gyermeke, aki nemétől függően Bella Julianna unokahúga vagy unokaöccse lesz.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagy gyakorlata van

Stohl Andrásnak nagy gyakorlata van a kicsikkel: neki öt gyermeke van. Első házasságából született az immár 30 éves Luca és a 26 éves Rebeka, előző párjától a 14 éves Franciska és a 8 éves András, a féléves Bella Julianna pedig Vicával való házasságának gyümölcse.

2020-ban vette feleségül szerelmét

A BudaPestkörnyéke.hu tavaly nyáron adott hírt arról, hogy megszületett Stohl András és Stohl Vica első közös gyermeke. Stohl András 2020-ban vette feleségül szerelmét, és 2022 februárjában jelentette a színész, hogy 55 éves korában újra apa lesz. A kislányt Stohl Bella Juliannának nevezték el.

Normális a viszonyuk

Az 55 éves színésznek két korábbi szerelmétől: három lánya és egy kisfia van. A színész első felesége Éva volt, ő Rebeka és Luca édesanyja. A családhoz közel állók úgy nyilatkoztak Stohl és exe válása kapcsán, hogy korrekten intézték, viszonyuk normális, nem veszekednek, és mindent megtettek azért, hogy gyermekeik ne sérüljenek a válás miatt. 

Sokszor megcsalta

Stohl András később az életéről szóló könyvben így beszélt: „Nagyon szeretett engem Éva. Én meg borzalmas dolgokat csináltam vele. Szörnyű. Nagyon sokszor megcsaltam. Azt hittem, hogy mindent lehet, mert annyira szeret, hogy bármit megbocsát. És mindent megbocsátott. Tizenhárom éven át. Éva egészen káprázatos párom volt. Amit végigcsinált egy ilyen elmebeteg mellett, mint én, az emberfeletti…”

Második felesége

Stohl András két kisebb gyermekének édesanyja Ancsika, aki a Nemzeti Színház tánckarában táncolt, amikor megismerkedett a színésszel. Ancsika végig kiállt párja mellett még azokban az időkben is, mikor Stohlnak börtönbe kellett vonulnia.

Egyetértésben nevelik a gyermekeiket

Kikezdhetetlennek, erősnek tűnt a kapcsolatuk, ám 2016-ban mégis különváltak az útjaik. A színész a BEST magazinnak akkor úgy nyilatkozott, hogy hosszasan vívódott, mielőtt léptek. Viszonyuk egy évvel később rendeződött, baráti lett, és mint kiderült, a színész máig „szívemnek” szólítja egykori párját. 

A harmadik feleség

Stohl András 2020 nyarán vette feleségül Vicát, akiben állítása szerint megtalálta élete párját. A fiatal nő mindenben támogatja műsorvezető párját. A színész és felesége közt 19 év a korkülönbség. „A nászútra nem azért mentünk, hogy kisbabát gyártsunk, de a terveinkben mindenképpen szerepel” – mondta a színész tavaly a TV2-nek, és megvalósult az álmuk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Stohl András. Fotó: archív