Középiskolás fiatal volt még, amikor megismerte az ország a Megasztár elnevezésű zenés tehetségkutató műsorban, napjainkban viszont alig tudunk róla valamit. Palcsó Tamás saját bevallása szerint is nagyon zárkózott, féltve őrzi magánéletét. Néhány dolog azonban most kiderült Tóth Gabi egykori szerelméről.

Még diák volt, amikor felfedezték

Palcsó Tomi pontosan 18 évvel ezelőtt tűnt fel a tehetségkutatóban. Diák volt, amikor felfedezték. „Akkoriban nagyon intenzív időszakot éltem. A tizenkét versenyző hónapokig össze volt zárva egy többszintes budai házban.

Énekelt és tanult

„Hétköznaponként a szombat esti élő tévéműsorra gyakoroltunk, de nekem közben tanulnom is kellett. A döntő után három nappal az első írásbeli érettségi vizsgám volt” – mesélte az egykori tinikedvenc, aki eredetileg repülőgép-műszerésznek tanult, de egy napot sem dolgozott a szakmájában.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hirtelen jött a siker

A Megasztárban végül második lett. A tehetségkutató tévéműsor olyan nézett volt, hogy az összes szereplő azonnal híressé vált. „Szinte még gyerekek voltunk, hirtelen jött a siker. Nem tagadom, akkoriban kicsit elvesztettem a kontrollt az életem felett. A nagy érdeklődésnek köszönhetően rengeteg fellépésem volt” – árulta el a meglepetes.hu oldalon.

Amerikába ment tanulni

A pörgős időszak még néhány évig tartott, aztán a fiatal énekes egy félév kihagyás után folytatta a tanulmányait egy amerikai főiskolán. Mindig könnyen tanult, nem okozott gondot a két diploma megszerzése. A szülei boldogok voltak, hogy lett egy másik szakmája, ha a színpadi szereplés valami miatt abbamaradna.

Felsővezető is lehetne

A jelenleg 36 éves énekes közgazdaságtant és üzleti menedzsmentet tanult a McDaniel College Budapesten, majd kommunikáció- és médiatudományt a Corvinuson. Ezzel a végzettséggel és az angol nyelvtudásával felsővezető is lehetne egy nagyvállalatnál. „Soha nem próbáltam ki magam a munkaerőpiacon, hiszen éneklésből és a saját vállalkozásomból élek” – tette hozzá.  

Szereti a színpadot

Az egyhangú számvitelnél azonban sokkal jobban kedveli a színpadot, a közönséggel való találkozást. A szólóénekesi pályája mellett négy éve tagja a Dolly Plusssz zenekarnak, korábbi vetélytársával, Molnár Ferenc Caramellel együtt pedig december 3-án este lép fel a Budapest Arénában.

Csepelen lakik, jól érzi magát

Tomi nyolcéves kora óta Csepelen él, és ezen nem is szeretne változtatni. „Tőlem öt perc sétára van a Budapest tábla, csöndes, jó levegőjű környéken lakom, már-már vidékies a hangulat. Szívesen töltöm az időmet otthon. Szeretek a tudományokkal és a zenével foglalkozni, és a saját kedvtelésemre gyakran gitározok” – nyilatkozta.

Boldog párkapcsolatban él

Az énekes még nem nősült meg és gyereke sem született. „Hosszú ideje boldog párkapcsolatban élek, de a magánéletemet igyekszem óvni a nyilvánosság elől. A család kérdése egyre jobban foglalkoztat, és szeretnék apuka lenni, hiszen felettem is eljár az idő” – mondta ezzel kapcsolatban.

Tóth Gabi volt a szerelme

Palcsó Tamás és Tóth Gabi 2004-ben, a Megasztár második szériájában ismerkedtek meg. Egymás vetélytársai voltak a verseny alatt, ám ez nem tántorította el őket attól, hogy egymásba szeressenek. Egy évig és két hónapig alkottak egy párt.

Kiemelt kép: Palcsó Tamás. Fotó: Youtube.com