Szörnyű hírről számolt be nemrégiben a gyömrői labdarúgócsapat: a közösségi oldalukon közzétett posztok tanúsága szerint ugyanis egyik játékusok, aki mindössze 13 éves volt, egy súlyos betegség következtében életét vesztette.

Súlyos beteg volt

A gyömrői labdarúgó csapat Facebook-oldalán jelent meg a megrendítő hír: 13 éves korában elhunyt a játékosuk, Kovács Geri. A fiatal fiú súlyos betegséggel küzdött. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csupán 13 éves volt

“Mély fájdalommal tudatjuk, hogy korábbi kapusunk, csapatkapitányunk, Kovács Geri, súlyos betegség után, életének 13. évében végleg itt hagyott Minket. Mérhetetlen az az űr, melyet maga mögött hagyott fiatal játékosunk.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A foci volt az élete

“Geri tehetségét senki nem vitatta, a Ferencvárosnál töltött külön edzések alkalmával rengeteget fejlődött. A futball volt az élete, belevetette magát a kapus poszt rejtelmeibe, ami azonnal a szíve csücske lett.”

Kiváló játékos volt

Édesapja szülőből vált edzővé klubunknál, melynél Geri karrierjét is kezdte. Klubunk munkatársai, játékosai nevében őszinte részvétünket fejezzük ki az egész családnak!” – írták a szívszorító posztban még július végén, melyből az is kiderült, augusztus 1-jén gyertyagyújtással emlékeztek a fiatal sportolóra.

Ezt kérte a gyászoló család

A klub Geri halálát követően pedig újabb bejegyzést is közzétett, melyben a gyászoló család kérését tolmácsolták. A család ugyanis azt kérte, hogy a megemlékezésre ne fekete öltözékben érkezzenek a gyászolók, hanem aki tehette az, UFC-s, illetve a klubot jelképező pólóban rótta le végső kegyeletét a fiatal fiú előtt.

Fotó a megmelékezésről:

Köszönetet mondtak

A klub a legutolsó posztjában köszönetet mondott mindazoknak, akik elmentek a megmelékezésre: “Hálásak vagyunk mindenkinek, aki tiszteletét tette ma este.”

Isten veled

“A rengeteg megjelent ember hűen tükrözi, hogy egy remek embertől, fantasztikus kapustól búcsúztunk. Geri szívet melengető mosolya pedig ott lesz Velünk az év minden napján, tudva azt, hogy már egy jobb helyről néz le Ránk. Isten veled, Harcos!” – írták. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: UFC Gyömrő Facebook