Szörnyű tragédia történt vasárnap délután Budapest 11. kerületében. Egy idős, 80 év körüli férfi, szabálytalanul akart átkelni az úton és a belső sávban érkező Citroën Picasso a jobb elejével elütötte. A férfit megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült, a helyszínen elhunyt. Beszámolónk végén mutatjuk tudósítónk helyszíni felvételeit.

Szabálytalanul akart átkelni az úton

A Daróczi útnál akart átsétálni egy idős, 80 év körüli férfi, szabálytalanul, a jobb oldali járdáról a másik oldalra. A Nagyszőlős utcán a Budaörsi út felől, a belső sávban érkező Citroën Picasso sofőrje igazából nem is vehette őt észre, ugyanis a sarkon egy terebélyes fa áll, aminek az árnyéka a két sávon keresztül ér, az elütés pedig épp ezen a 2-3 méteres árnyékos szakaszon történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínen életét vesztette

A Picasso a jobb elejével elütötte a bácsit, az ütközés következtében a visszapillantó tükre is letört, az idős úr pedig a földre zuhant. A férfit megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült, a helyszínen elhunyt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Két gyermek is ült a kocsiban

A Picassoban a férfi sofőrön kívül két gyermek utazott, egyikük sem sérült meg. A Nagyszőlős utcát a baleset miatt több órára lezárták, az 53-as, a 150-es a 154-es autóbusz terelve közlekedett a belső végállomások felé, nem érintette a Hollókő utca és a Vincellér utca megállót. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK