Párja végzett egy holland férfival Budapesten. A rendőrség beszámolója szerint a nő és a férfi összeveszett, majd az airbanb lakásban odáig fajul a vita, hogy a nő késsel támadt a párjára, akinek életét nem tudták megmenteni.

Megkéseltek egy férfit

Több bejelentés érkezett a rendőrségre egy erősen vérző férfiről 2024. február 19-ére virradóan Budapest 7. kerületéből, a Kazinczy utcából. A megkéselt ember életét már a mentők sem tudták megmenteni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Párja végzett vele

 A rendelkezésre álló adatok szerint az airbanb lakásban egy középkorú holland pár veszett össze, majd a nő egy késsel olyan súlyosan megsebesítette a férfit, hogy a helyszínen elvérzett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eljárás indult

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. A nőt a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van.

Gyilkosság a Károlyi-kertben  

2020 februárjában szintén egy külföldi férfit késeltek halálra Budapesten, az 5. kerületben. A rendőrök akkor is bejelentést kaptak, hogy egy férfi fekszik a Ferenczy István utcában. A mentők megállapították, hogy a 25 éves francia állampolgár a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe.

Elfogták az elkövetőt

Ezután a rendőrség hét órán belül azonosította a bűncselekmény elkövetőjét, egy amerikai-brit állampolgárt, el is fogtak a Múzeum körúti lakásban.

Egyedül ment haza

Még 2019 őszén ment bulizni három svéd nő, az eset egész pontosan október 29-én történt, amikor is a társaság egyik tagja elfáradt és hamarabb hazament. Az ajtót ugyan kulcsra zártra, ám az egyik ablakot résnyire nyitva hagyta.

Turistaként érkeztek Magyarországra

A fiatal nő két barátnőjével turistaként érkezett Magyarországra, s a 7. kerületben béreltek egy airbnb lakást, ugyanazon az emeleten, ahol a későbbi támadója is lakott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Cigarettázás közben figyelte ki az áldozatot

T. Gergely cigarettázás közben figyelt fel a fiatal nőkre, akik aztán október 29-én este bulizni indultak a városba. Egyikőjük azonban hamarabb elfáradt, így hamarabb visszament a szállásra. Az ajtót kulcsra zárta, ám, hogy barátnői később be tudjanak menni a lakásba, az ablakot résnyire nyitva hagyta.

Bemászott az ablakon

Ezt vette észre az elkövető, T. Gergely is, aki aztán bemászott az ablakon és erőszakoskodni kezdett az alvó nővel. Az áldozat időközben felébredt és védekezni kezdett, lábával eltolta a férfit, aki végül az ablakon át elmenekült.

Így azonosították

A rendőrség ezt követően még egy héttel később is kereste a támadót. Végül egy cigarettacsikken azonosították a DNS-ét, ami nagyban segítette a nyomozást, így kvázi az egyik legfontosabb bizonyíték lett az ügyben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció