A kőbányai strandon felügyelet nélkül hagyták a szülei az úszni nem tudó 5 éves kisfiút. Sem karúszó, sem úszógumi nem volt a gyermeken, az édesanyja pedig szinte felszívódott. Amikor beesett a vízbe, még ki tudták húzni, újraélesztették, de a kórházban meghalt. Hol volt az anyja? Hol volt a strand úszómestere, nem látta, hogy egy kisgyerek egyedül megy be a mélyvízbe? Az esetről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

A medence alján találták meg

A felnőtt medencében, a mélyvíz alján találták meg azt a kisfiút, aki felügyelet nélkül ment a vízbe a kőbányai strandon. Egy család videót készített arról, hogy a gyermekmedence milyen közel van a mélyvízhez. Ezért is érthetetlen, ha már a gyermek felelőtlen anyja magára hagyta az úszni nem tudó gyermekét, hol volt a strand személyzete? Miért nem figyelik sokkal jobban a gyermekmedence és a mélyvíz közötti területet? A sajtó kereste a strandot, de nem válaszolnak, úgy tűnik kussolni könnyebb, mint válaszolni a mindenkit érdeklő kérdésekre. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Felügyelet és karúszó nélkül

A gyermek anyja komoly hibát követett el, amikor teljesen magár hagyta karúszó nélkül szaladgáló kisfiát. Egy szemtanú látta is, hogy a gyermek teljesen egyedül jön-megy a strandon. Miután beesett a mélyvízbe valaki észrevette, szóltak az úszómesternek, ő húzta ki a medence aljáról.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felpuffadt a hasa

Egy közelben strandoló szerint már nagyon fel volt puffadva a gyermek hasa, amikor kihúzták. Azonnal megkezdték az életmentést és hívták a mentőket is, közben előkerült a gyermek anyja. „Nagyon sokáig küzdöttek az életéért. Sokan keresték az anyukát, de nem találták. Mikor megtudta, hogy mi történt és meglátta a gyerekét, akkor elkezdted hangosan sírni” – monda a szemtanú.

Meghalt a kórházban

A gyermeket a mentők kórházba vitték, de a kisfiú szervezete feladta, sajnos meghalt. A TV2-nek nyilatkozó jogász szerint az ilyen gondatlanságból elkövetett emberölésért általában felfüggesztettet kapnak. Vélhetően a gyermek anyja lesz a vádlott, de az ügyeletes úszómester felelősségét is firtatni fogja a bíróság, hiszen ő pont azért van ott, hogy egy felelőtlen szülő gyermekével se történhessen tragédia. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Itt a TV2 videója

Kiemelt kép: illusztráció