Szombat délelőtt tragédia történt a Petőfi hídnál, úgy tudni valaki öngyilkos lett közvetlenül a híd lábánál.

Haláleset

Valaki öngyilkosságot követett el a Petőfi híd lábánál. Az eset körülményei egyelőre tisztázatlanok, a rendőrség már megérkezett, hogy biztosítsa a helyszínt – írja a Blikk.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Nem tudta mi történt

Nyáron írtuk, hogy nem tudta megmondani az a 18 éves lány, hogyan került a Dunába, aki szombat este a Petőfi hídról került a vízbe. A vízimentők pár perc alatt kihúzták, zúzódásokkal megúszta a balesetet.

A Dunába esett

Szintén idén nyáron történt, hogy a Lánchídról a Dunába esett egy 42 éves férfi, a rendőrök perceken belül a helyszínre siettek.

Szinte hetente történik hasonló eset

Korábban a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, hogy egy 17 éves lányt mentett ki a Dunából Angyalföldön két rendőr. Az erről szóló cikket itt tudod elérni. A BudaPestkörnyeke.hu is megírta, hogy május 30-án egy 18 éves erdőkertesi fiú ugrott be a Lánchídról, holttestét Ráckevénél találták meg.

Megemlékezés

Megtörten emlékeztek a Lánchídon egy nyári szombat estén arra az erdőkertesi fiúra, aki két héttel korábban ugrott a Dunába. A gyászolók egy szál virágot dobtak a vízbe.

Gyászoló édesanya

A könnyező barátok és osztálytársak a híd pillérjein gyertyát gyújtottak Ricsi emlékére.  A gyászoló édesanya sírva borult a Lánchíd korlátjára. A gyászolók egyszerre több száz fehér virágot dobtak a vízbe.

Látták, ahogy a Dunába ugrik

A  BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, P. Richárd május 30-án tűnt el erdőkertesi otthonukból, édesanyjától vidáman elbúcsúzott és annyit mondott: meglátogatja egy barátját Budapesten. Azóta életjelet nem adott magáról, a telefonja pedig ki volt kapcsolva. Pont ezen a napon sétálók bejelentést tettek a rendőrségen, hogy látták, amint egy fiatal férfi a Lánchídról a Dunába ugrik. A vízimentők azonnal odasiettek, és megkezdték a kutatást, sajnos azonban nem találták meg a férfit.

Sok fiatal ugrik a Dunába

A Lánchídon tartott megemlékezéssel szinte egyidőben ugrott a Petőfi hídról a Dunába az a 18 éves lány, akiről a cikkünk elején írtunk, és akit szerencsére kimentettek a vízirendőrök.

Kiemelt kép: Petőfi híd – Fotó: BPK