Tragikus baleset történt a 9. kerületi Soroksári úton. Egy taxi és egy Kawasaki motor ütközött össze egymással, a motort vezető fiatalember a fejével a járdaszegélynek csapódott. A helyszínen még sikerült újraéleszteni, de éjszaka, a kórházban belehalt sérüléseibe. Cikkünk végén mutatjuk a megrázó helyszíni felvételeket.   

Későn vette észre a motorost

Kedden késő délután tragikus baleset történt a 9. kerületi Soroksári úton a Kén utca magasságában. Egy Ford Focus kombi taxi haladt Pesterzsébet irányába a külső sávban, amikor a sofőr férfi a forgalmi helyzetre reagálva kisorolt jobbra, a buszsávba. Azt azonban későn vette észre, hogy ott egy Kawasaki motor közelít tempósan, de még a sebességhatáron belül. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Járdaszegélynek csapódott

A taxi vezetője visszarántotta balra a kormányt, de már elkésett vele, a Kawasaki a Ford jobb elejének ütközött. Az ütközés hatására a motor felborult, a motort vezető fiatalember pedig lezuhant róla, és a bukósisakon látható benyomódás alapján a fejével a járdaszegélynek csapódott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Újraélesztés hosszú perceken át

A kiérkező mentők levágták róla a ruhát és hosszú perceken keresztül élesztették újra, ami végül sikeresnek bizonyult. Hőtartó fóliába helyezték, majd hordágyra tették és kórházba tudták szállítani.

A kórházban életét vesztette

A BRFK sajtóügyeletétől érdeklődésünkre éjjel azt a választ kaptuk, hogy a motoros a kórházban sajnos életét vesztette. A taxi sofőrje nem sérült meg a balesetben. Az életmentés és a helyszínelés ideje alatt a Soroksári út kifelé vezető oldalán csak a belső sávon lehetett közlekedni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK