Megrendítő tragédia történt péntek este a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium szalagavatóján. Rosszul lett az intézmény egyik szeretett tanára, életéért hosszasan küzdöttek, de nem tudták megmenteni. Az iskolai rendezvényről egy diákot is kórházba kellett szállítani.

Rosszul lett a tanár

Rosszul lett egy oktató a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium pénteki szalagavató ünnepségén. A kiérkező mentők hosszú időn keresztül próbálták stabilizálni az állapotát, de nem tudták megmenteni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudták újraéleszteni

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium az alábbi közleményt adta ki: „Az intézmény szalagavató ünnepségén egyik Oktatónk fellépését követően rosszul lett. A kiérkező mentők hosszasan küzdöttek Kollégánk életéért, de sajnos nem tudták megmenteni”.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nagy tiszteletnek örvendett a tanár

Az Iskola a nagy tisztelettel övezett Tanárát saját halottjának tekinti. További információt csak a Család hozzájárulásával közlünk” – olvasható a Dr. Komáromi Szilárd igazgató által jegyzett közleményben.

Egy diák rosszul lett

Helyszíni információink szerint a szalagavatónak otthont adó Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokához egy másik mentőt is hívtak, mert egy diák is rosszul lett. Őt a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.

Hirtelen összeesett

Egy végzős diák összeesett a lágymányosi gimnázium november 18-án szombaton, a Budaörsi Városi Sportcsarnokban rendezett ünnepén. A kiérkező mentők életveszélyes állapotban szállították őt kórházba.Társai bíztak Ágoston felépülésében, ám sajnos a fiatalember szervezete pár nap múlva a küzdelmet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Készenlétben voltak a mentők

„Az ünnepségen, miközben tűzték fel a diákokra a szalagot, a fiú hirtelen rosszul lett és összeesett. A sportcsarnok dolgozói azonnal a segítségére siettek. Stabil oldalfekvésbe helyezték és szóltak a helyi mentőknek, akik végig készenlétben voltak az ünnepségen. „A budaörsi esetkocsi személyzete azonnal megkezdte az újraélesztést, defibrillátort is használtak, folyamatos újraélesztés mellett szállították kardiológiai osztályra” – mondta az RTL Híradónak Győrfi Pál.

Szívritmuszavar lehet a halál oka

Az Országos Kardiológiai Intézet főorvosa szerint szívritmuszavar okozhatta a diák halálát. A kardiológus azt mondta, hogy ez lehet egy születési rendellenesség, amelynek semmilyen, előzetes tünete nincsen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció