Sokan lettek rosszul az idei választásokon. Budapesten a 3. kerületben rosszul lett egy nő, elvesztette az egyensúlyát, és megsérült az arca, valamint a szája is. Ásotthalomról is érkezett rosszullétről hír. Csepelen pedig meghalt egy férfi. 

Meghalt egy férfi Csepelen 

Meghalt egy szavazó az egyik budapesti választókörben vasárnap délelőtt. A Tények információi szerint az idős férfi a csepeli művelődési házba érkezett, hogy leadja voksát, amikor váratlanul rosszul lett, majd vért köpött. Többen is a férfi segítségére siettek, ezután a kivonuló mentők is hosszasan küzdöttek az életéért, de nem jártak sikerrel.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Elájult egy választó

A Nemzeti Választási Iroda azt írta vasárnap délután, egy választó a szavazást követően a szavazóhelyiségben elájult Ásotthalmon, az ottlévők mentőt hívtak hozzá. Kisherenden pedig a választási bizottság tagja lett rosszul, aki emiatt végül hazament. A szavazás menetét azonban ez nem befolyásolja, ugyanis a HVB létszáma továbbra is 5 fő.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elesett az udvaron

 A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Rákóczifalván pedig az egyik bizottsági tag ebédszünetben esett el az udvaron. A fején duzzanat keletkezett, szédül, járása bizonytalan. Kérésére mentőt hívtak.

Többen lettek rosszul 

Tokodaltárón a szavazókör területén egy hölgy lett rosszul, hozzá is mentőt hívtak. Csányon a szavazókörben egy idős szavazó esett el, aki magával rántotta a szavazófülkét esés közben. Hernádon szintén rosszul lett valaki, mentőt hívtak hozzá, majd a szavazás zavartalanul folytatódott. 

Elesett egy választó

Budapest 9. kerületében 11:11 órakor egy választópolgár szavazás közben az egyik szavazófülkében megszédült és elesett. Mentőt nem kért, az ottlévők vizet adtak neki, és rövid időn belül a saját lábán távozott a szavazókörből.

Szétesett a pecsét

Budapest 8. kerületében a szavazólapokat érvényesítő bélyegző párnája 08:43.-kor szétesett, így a szavazás nem folytatódhatott. Három választópolgár a szavazóhelyiségben várta meg, amíg a bélyegző párna kicserélésre került. A bélyegző párnáját 08:48 kicserélték – írják a választás.hu oldalon.

Elesett a folyosón

Komádiban a szavazatszámláló bizottság elnöke a szavazókör folyosóján elesett. A bal könyöke kifordult. Törés gyanúja miatt azonnal mentőt hívtak hozzá, és haladéktalanul értesítették a HVI vezetőjét. A szavazást nem kellett felfüggeszteni.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció