Életét vesztette egy motoros az M0-s autóúton az M3-as autópálya kihajtója előtt hétfőn – közölte a rendőrség a honlapján. Az elmúlt napon ő már a sokadik áldozat.

Autóval ütközött

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalának 67-es kilométerénél ütközött össze egy motoros és egy személyautó. A motort vezető 48 éves erdőkertesi férfi életéért a kiérkező mentősök már hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több kilométeres a torlódás

Az Útinform honlapja szerint itt már feloldották a lezárást, a forgalom a belső sávon megindult, a torlódás viszont továbbra is több kilométeres.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Fertőrákosnál is meghalt egy motoros

Amint azt a Kékvillogó is megírta a soproni rendőröket egy halálos sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez riasztották, a tragédia során egy motoros vesztette életét.

Egy osztrák férfi halt meg

Ahogyan arról a portál beszámolt egy 59 éves osztrák férfi 2022. július 24-én 17 óra körül motorkerékpárjával közlekedett a 8527-es számú úton Tómalom felől Sopron irányába. Fertőrákos külterületén – eddig ismeretlen okok miatt – az út jobb oldalán lévő vizesárokba hajtott, majd a motorral egy fának csapódva állt meg.

Fotó a helyszínről:

A helyszínen meghalt

Az eset során a sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Vasárnap három motoros halt meg

Szintén a Kékvillogó adott hírt arról, hogy két motoros halt meg a Bakonyban vasárnap, valamint Sopron belterületén is életét vesztette egy motoros. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Fekete vasárnap: egy nap alatt három motoros halt meg az utakon, ketten Veszprémnél, egy másik pedig Sopronnál vesztette életét

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik