Egy defektes autó mellett gázolták el a nagymamát, az 52 éves asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Elromlott az autó

Műszaki hiba miatt állt meg az M0-s autóút 66-os kilométerszelvényében, az M5-ös autópálya irányában egy személygépkocsi ma délelőtt. A sofőr az autóban maradt, míg 52 éves párja, valamint 13 éves unokájuk kiszállt. A nőt és unokáját egy érkező tehergépkocsi elütötte. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A gázolástól megsérült furgon

Fotó: G.K.

A leállósávban állt meg a defektes Suzuki

Azonnal meghalt

A Fót térségében történt közúti közlekedési baleset következtében a nő életéért a mentők hiába küzdöttek, a helyszínen meghalt, a 13 éves gyermeket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Tízmétereket zuhant az ütközéstől

Fotó: G.K.

Több mentőegység a helyszínen:

Forrás: Facebook/Minden ami Csömör/Toka Gábor

Próbálták újraéleszteni

Információink szerint a Suzuki bal hátsó kereke lett defektes. A sofőr az autóban maradt, várták a segítséget a kerékcseréhez, az unokának pisilni kellett és kiszálltak az autóból. Úgy tudjuk, hogy a furgon a sávjában ment, nem az okozta a Suzuki ajtaján a törést, az már ott volt előtte is. A helyszínen a mentő érkezése előtt a nagymamát és az unokát is próbáltak az ottlévők újraéleszteni.

A nagymamám a mentősök nem tudtak segíteni

Forrás: Facebook/Minden ami Csömör/Toka Gábor

Ezt a kereket akarták kicserélni:

Fotó: G.K.

Lezárták az utat

A mentési munkálatok és a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát – írja a rendőség honlapján. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K., Facebook/Minden ami Csömör/Toka Gábor