Szörnyű dolog történt Budapesten! A Blaha Lujza térnél, egy Rákóczi úti ház egyik lakásából vetette magát a mélybe a 20 éves András. Hiába próbálták újraéleszteni, a mentősök már nem tudták megmenteni az életét. A szomszédokat teljesen sokkolták a történtek.

Sziréna zaja

Szirénázó mentő- és rendőrautók zaja verte fel a lakókat a 7. kerületben szerda hajnalban. Az egységek egy Rákóczi úti lakáshoz érkeztek, ugyanis egy fiatal férfi onnan vetette magát mélybe, azonnal szörnyethalt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A buszsávra zuhant

A szomszédok elmondása szerint a 20 éves András pont a buszsávra zuhant, beszámolók szerint feltehetően biztosra akart menni, ugyanis így egy olyan területre esett, ahol másodpercenként száguldanak el az autók.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Munkába indult a szomszéd

Az egyik ott lakó, Ádám a Ripostnak elmondta, ő éppen munkába indult, amikor a kapuban összetalálkozott egy hölggyel. „Ő megállított és szörnyülködve mesélte, hogy itt jártak nálunk a rendőrök.”

Nem tudták újraéleszteni

„Megkérdeztem tőle, hogy mi történhetett és azt mondta, hogy a házból kiugrott egy fiatal. Ha jól emlékszem azt mondta Andrásnak hívták szegényt… Azt is mondták, hogy a mentők megpróbálták újraéleszteni is, de már nem sikerült nekik.” 

Szerelmi bánat?

A szomszédok csak találgatni tudnak, mi állhatott a fiatal férfi drámai döntésének hátterében, egyesek úgy vélik talán szerelmi bánata lehetett.

Megy a találgatás

„Jelenleg sokan csak találgatnak a házban, halottam már olyat is, hogy lehet, hogy ivott előtte vagy beszedett valamit… Mindenesetre én úgy gondolom, hogy nagyon el lehetett keseredve valami miatt” – magyarázta az egyik szomszéd.

Közigazgatási eljárás

Az eset kapcsán a lap kereste az Országos Mentőszolgálatot is, akik annyit közölte, hogy a helyszínre riasztott mentőegység a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudta sajnos megmenteni a férfi életét. A rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja az esetet.

Ha segítség kell 

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció