Személyvonat gázolt el egy férfit a Velencei-tónál. Pénteken reggel Agárdon, a Vasút utca és a Strand utca kereszteződésében lévő kiépített vasúti átjáróban egy kerekesszékkel közlekedő férfi haladt át, amikor a Celldömölk irányából Budapest felé tartó személyvonat elgázolta.  Az ütközés következtében a 45 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Gázolás a vasúti átjáróban

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján augusztus 18-án 6 óra 45 perc körül Agárdon, a Vasút utca és a Strand utca kereszteződésében lévő kiépített vasúti átjáróban egy kerekesszékkel közlekedő férfi haladt át, amikor a Celldömölk irányából Budapest felé tartó személyvonat elgázolta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínen életét vesztette

Az ütközés következtében a 45 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja – adta hírül a police.hu

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Átszállították az utasokat

A Celldömölkről a Déli pályaudvarra tartó személyvonat (9009) Ódinnyés és Gárdony között, Agárdnál elgázolt egy embert. A vonat tovább nem közlekedik. Az utasokat másik vonatra szállították át – írta a Mávinform a Facebookon.

Közlekedés csak egy vágányon

hatósági intézkedések miatt a két állomás között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok. A Budapest–Székesfehérvár vonalon 15-20 perccel megnőtt a vonatok menetideje. A helyszínelés végéig Agárd és Dinnyés megállóhelyen a vonatok mindkét irányban a 2. vágányon állnak meg – tették hozzá.

Forgalmi változások

A Székesfehérvárról 6:48-kor a Déli pályaudvarra indult Z30-as vonat (4517) csak Budapest-Kelenföldig közlekedett, a Déli pályaudvarról 8:10-kor Székesfehérvárra induló Z30-as vonat (4532) csak Budapest-Kelenföldtől közlekedik.

Halálos gázolás

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról szerdán, hogy halálos vonatgázolás történt Veszprém vármegyében, Vaszar és Pápa között. A Győrből 17:11-kor Kaposvárra indult Helikon InterRégió elütött egy embert.  „Ezekre a gázolásokra meg balesetekre ki kellene találni valamit, mert agyrém, hogy fél napra leáll miattuk a közlekedés” – írta egy elkeseredett hozzászóló az újabb tragédia kapcsán.

Kiszaladt elé

A helyszínről származó információk szerint egy férfi kiszaladt a vonat elé, feltehetőleg öngyilkossági szándékkal. A mozdonyvezetőnek esélye sem volt arra, hogy időben megállítsa a szerelvényt.

Szörnyű balesetek

A Kékvillogó.hu számolt be arról a közelmúltban, hogy két szörnyű baleset is történt rövid időn belül a vasúton: előbb egy Vácra tartó vonat sodort el egy embert Vicziántelep megállóhely közelében, majd a Szobról a Nyugati pályaudvarra közlekedő szerelvény gázolt el valakit Dunakeszi és Rákospalota-Újpest között.

Elsodort egy embert a váci vonat

A Nyugati pályaudvarról Vácra elindult S71-es vonat (2538) elsodort egy embert Vicziántelep megállóhely közelében. A helyszínelés ideje alatt szünetelt a forgalom Veresegyház és Őrbottyán között. A Budapest-Veresegyház-Vác vonalon hosszabb eljutási időre kellett számítaniuk az arra utazóknak. 

Gázolás Dunakeszi és Rákospalota-Újpest között

Ugyanezen az estén, a Szobról a Nyugati pályaudvarra tartó, Dunakeszi állomásról 23:03-kor továbbindult S70-es vonat elgázolt egy embert Dunakeszi és Rákospalota-Újpest között. A helyszínelés végéig csak egy vágányon haladtak a vonatok. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció