Elhunyt Kovács László, azaz Stone. Az énekesnek korábban több infarktusa volt, egy héttel ezelőtt pedig agyvérzést kapott, amit már nem tudott feldolgozni a szervezete.

Az éneklés volt az élete

Elhunyt Kovács László, azaz Stone. Az 1960-ban született énekes a szegedi éjszakák meghatározó alakja volt a 90-es években. Nagyon sokszor énekelt a Virág Cukrászda teraszán, majd 2012-ben jelentkezett az X-Faktor elnevezésű televíziós tehetségkutató műsorba.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Bekerült az X-Faktorba

52 éves volt, amikor bejutott az X-Faktor élő show-jába, ezt megelőzte 34 év énekes szakmai tapasztalat. Többek között a Stone & Vecsernyés Robi formációval hódítottak.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sport-indulót is írt

Sokoldalúságát mutatja, hogy az ő nevéhez fűződik a Pick Szeged Bajnokok Ligája-szereplő férfi kézilabdacsapatának indulója is. 2014-ben csendültek fel először a buzdító dallamok.

„Megérdemelték a saját dalt”

„Háló Pál barátom vetette fel a gondolatot, mi lenne, ha egy indulóval ajándékoznánk meg Szeged legnépszerűbb csapatát, hiszen annyi örömet okoztak már a városnak. Emellett oly lelkes szurkoló gárdával bírnak, ami igazán megérdemelné, hogy legyen egy saját dala” – idézte fel visszaemlékezésében a szeged365.hu.

Négy infarktust is túlélt

„Túl vagyok már a negyedik szívinfarktusomon, 2017-ben Vietnámban volt egy trombózisom, aztán Ausztráliában belement egy nagy vérrög a kezembe, le akarták vágni, most félévente valami van a szívemmel, de még bírom” – nyilatkozta korábban a Blikknek.

Rajzolt és verseket írt

„A koronavírust is elkaptam egy korábbi hullámban. A rajzolást csinálom, verseket is írok néha. Majd szeretnék zenét is szerezni, de most nem igazán tervezek, csak csinálom, amit kell” – tette hozzá.

Lélegeztetőgépre került

A 62 éves énekes a közelmúltban lélegeztetőgépre került, az intenzíven küzdöttek az életéért, de hiába.  

Tinédzser dal

Forrás: Youtube

Rakétatámadással fenyegetőzött

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy kihallgattak a rendőrök egy nőt, aki az X-Faktor 2021-es szériájában tett szert hírnévre. Január 7-én jelent meg egy felvétel a legnagyobb videómegosztó portálon, amelyben egy nő raktétatámadással fenyegette meg a parlamentet. Erre másnap felfigyelt egy férfi, aki szólt a rendőröknek. 

Beazonosították a rendőrök

A 18. Kerületi Rendőrkapitányságon történt a feljelentés. Közveszéllyel fenyegetésnek minősítették az esetet a zsaruk, és nyomozni kezdtek. Hamar rájöttek, ki töltötte fel a videót, ám a bejelentett lakcímén nem találták, sem ott, ahol feltételezték, hogy tartózkodhat.

Telefonon beszéltek vele

A nő azt mondta a rendőröknek, hogy külföldön tartózkodik. Kiderült, hogy nem mondott igazat, hiszen még aznap elfogták a Nyugati pályaudvaron. Elfogásakor éppen élő videót készített. A 41 éves K. Mercédeszt a 18. Kerületi Rendőrkapitányságon január 8-án ki is hallgatták és őrizetbe vették. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Kovács László Stone. Fotó: RTL