Tragédia történt szerdán délután: a helyszínről származó információk szerint egy férfi kiugrott egy épület kilencedik emeletéről. A 33 éves ember a helyszínen életét vesztette, az igekezet ellenére nem sikerült újraéleszteni a szombathelyi mentősöknek.

Szörnyűség Szombathelyen

Tragédia történt szerdán délután a vasi megyeszékhelyen, a szombathelyi Bem utcában: egy 33 éves férfi vesztette életét és a Szombathelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megijedt a rendőröktől

A 112 Press információ szerint egy járőrpáros csengetett be a lakásba, az ajtót a lakás tulajdonosa nyitotta ki, de a rendőrök nem vele akartak beszélni. A járőrök által keresett férfi a lakásban tartózkodott és a rendőrök láttán annyira megijedt, hogy átlépett az erkély korlátján és a mélybe zuhant.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pár hónapja szabadult

A hírek szerint a férfi pár hónapja szabadult a börtönből, először 18 évesen vitték bele egy rablásba, amiért komoly börtönbüntetést kapott. Kiszabadulása után újabb törvénysértést követett el, amiért ismét börtönbüntetést kapott. A lap információi szerint ma egy kisebb ügy miatt keresték az egyenruhások.

Megdöbbentek

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Káposztásmegyeren, a Szabolcsi Bence téren július 3-án egy fiatal nő öngyilkos lett. A 35 éves F. Zsófia kiugrott egy 10 emeletes panel 7. emeletéről. A szomszédok döbbenten állnak az eset előtt. 

Mindent lezártak

„Én már csak arra értem haza hétfőn, hogy itt állnak a rendőrök, akik lezárták a környéket” – mesélte Zsolt, aki évek óta abban a panelben él, ahonnan kiugrott az asszony.

Hárman laktak együtt

„Amikor bementem a házba, a lakók mesélték, hogy nemrég az egyik szomszédunk öngyilkos lett. Utána tudtam meg, hogy kiről van szó… Én látásból ismerem Zsófiékat. Az édesanyjával és a testvérével, illetve az ötéves kislányával élt egy lakásban” – tette hozzá.

Betegségei voltak

A nő arról az emeletről ugrott, ahol laktak. „Többször találkoztam velük, mindig a kislánnyal volt” – mesélte tovább a szomszéd. – „Úgy tudom, hogy pszichés betegséggel küzdött, amit kezeltek is. Amikor találkoztunk, mindig egy kicsit zavart volt. Nagyon sajnálom őket, hiszen a gyermek így anya nélkül maradt…” – írta a Bors.

Vizsgálódnak

A rendőrség közlése szerint bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A BRFK közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció