Árokba borult egy autó péntek délután az 1-es főúton, Ácsnál, a sofőr életét vesztette – közölte honlapján a rendőrség.

A helyszínen meghalt

A tájékoztatás szerint az autót vezető eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és a kocsi árokba borult. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az M4-esen szalagkorlátnak egy autós

Közúti közlekedési baleset történt az M4-esen Tiszapüspökinél 2023. április 7-én 11 óra 10 körül. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett Budapest irányába a külső forgalmi sávban, mikor – eddig tisztázatlan körülmények között – az autó a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében a sofőr súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a baleset helyszínelését félpályás útlezárás mellett végzik, közölte honlapján a rendőrség.

Itt történt pontosan:

Szentgotthárdi tragédia

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta meghalt az intenzív osztályon az a 16 éves fiatal lány, aki szerdán utazott abban az autóban, ami súlyos balesetet szenvedett Szentgotthárdnál.

Szörnyű baleset

Mint megírtuk a rendőrség tájékoztatása szerint egy 17 éves szentgotthárdi fiatal személyautóval közlekedett 2023. április 5-én, 20 óra 30 körüli körüli időben a 7454-es számú úton Magyarlak felől Szentgotthárd irányába, amikor haladása során a 9-es kilométerszelvényben – eddig tisztázatlan körülmények között – letért az útról és a vízelvezető árokba csapódva állt meg autójával. 

Árokba csúszott a kocsi hátulja

A 112press.hu információi szerint a gépkocsi vezetési rutinnal még nem rendelkező sofőrje egy enyhén balra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalon padkára futott, majd egy hirtelen kormánymozdulat után átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a gépkocsi hátulja árokba csúszott.

Hosszan sodródott, majd felborult

A gépkocsi még hosszan sodródott így, a két első kerekével az aszfalton, majd felborult és egy fa mellett állt meg.

Az autó mellett találták meg az utast

A gépkocsi utasát, egy 16 éves lányt a gépkocsi mellett találtak meg. Az egyelőre nem tisztázott, hogy Kíra kiesett az autóból, vagy a súlyosan sérült sofőr segítette ki.

Kiderült, él a lány

Az első hírek ezek után arról szóltak, hogy a 16 éves lány még a helyszínen meghalt, ám később kiderült, még életben van, az intenzív osztályon kezelik, súlyos az állapota. A család azonban nem sokáig reménykedhetett, Kíra ugyanis végül belehalt a sérüléseibe, ezt nemrégiben a lány nagymamája erősítette meg.

Végül nem lehetett megmenteni

Bors azt írja, az orvosok éjfélkor kapcsolták le a gépekről, a szerveit pedig a szülők felajánlották, hogy másokon segíthessen, hogy mások élhessenek.

Ápolónő szeretett volna lenni

A portál beszámolója szerint Kíra egészségügyi szakközépiskolába járt, ápolónő szeretett volna lenni, az életét annak kívánta szentelni, hogy másokon segítsen.

Felajánlották a szerveit

Mivel a lány teljesen egészséges volt, így a szerveivel más betegeken tudnak majd segíteni. A baleset körülményei egyébként egyelőre még tisztázatlanok, a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragédiát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels