Péntek este kigyulladt egy festékbolt raktárrésze Újpesten a Laborfalvi Róza utcában. Egy ember holttestét találták meg a tűzoltók a lángok eloltása után, keresőkutyás osztag is érkezett, a nyomokat bűnügyi helyszínelők rögzítik. A vegyi anyagok égése miatt robbanásveszélyes volt a helyzet, a BKV buszokat elterelték a környékről.

Holttestet találtak

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője, Kolozsi Péter azt közölte az MTI-vel, hogy a tűzoltók a lángok megfékezése után találtak rá a nyolcvan négyzetméteres rozzant ház romjai között a holttestre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A katasztrófavédelem munkatársai is a helyszínen vannak

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Hígítót égettek

A helyi Facebook-csoportban arról írnak, hogy a helyszínen egy hajléktalan bódé volt az ott élők hígítót, kábelkötegeket gyújtottak meg rendszeresen. Vélhetően most is ez történhetett, csak elterjedhettek a lángok.

Rendőrök a helyszínen

Fotó: BPK/Gombkötő Krisztián

Keresőkutyás osztag érkezett

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja egy keresőkutyás mentőosztag is a helyszínre érkezett, nem kizárt, hogy még további áldozatokat keresnek.

A keresőcsapat érkezése

Fotó: BPK/Gombkötő Krisztián

Nyomrögzítők is érkeztek

Tudósítónk úgy tudja a rendőrség munkatársai a helyszínen talált nyomokat rögzítik. Nem kizárt, hogy bűncselekmény gyanúja, tehát gyilkosság, gyújtogatás lehetősége is felmerült.

Robbanásveszély

A hígítók, festékek és más vegyi anyagok miatt robbanásveszély alakult ki, ezért az arra közlekedő BKK buszok útvonalát módosították, elterelték azokat a környékről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Újpest Városközpont és Városkapu környéke csoport Tibor Tibi videója – Köszönjük a felvétel készítőjének, hogy képeivel segíti mások hiteles tájékoztatását.