Egy nő tett bejelentést a rendőrségen 2024. február 7-én 20 óra 30 perc körül, hogy nem tudta az édesanyját elérni, ezért felkereste zuglói lakásán, ahol holtan találta az asszonyt.

Holtan találták

A fővárosi rendőrök a helyszínen szemlét tartottak, melynek során megállapították, hogy a 69 éves nő halálát bántalmazás okozhatta. Emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak nyomozást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fia ölhette meg

A beszerzett adatok alapján a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, az áldozat fiát, akit 13. kerületi lakásán két és fél órán belül elfogtak. Az 51 éves S. Tibor feltehetően begyógyszerezte magát, ezért a mentők kórházba vitték, ahol jelenleg is rendőrök őrzik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megölte anyját

2020-ban, Budapesten, a 17. kerületben, egy férfi megölte az édesanyját, majd kiment a kertbe és önmaga felé fordította a vadászpuskáját. A két holttestre a szomszédban lakó unoka tálált rá és ő szólt a rendőröknek.

Korábban sikeres állatorvos volt

A gyilkos, majd öngyilkos P. Attila korábban menő állatorvos volt a belvárosban, de a válása után kiköltözött a 17. kerületben élő szüleihez. A szomszéd többször beszélt a férfivel, de semmilyen furcsa dolgot nem vett észre rajta. Mindössze annyit, hogy 93 éves édesapja tavaszi halála nagyon megviselte, azóta zárkózott lett.

Óbudai gyilkosság

2020 szilveszterén, egy óbudai nő ölte meg az édesanyját. A nő közel 20 évig élt együtt az édesanyjával. Az idős asszony egészségi állapota fokozatosan leromlott, és a mindennapi ellátásáról fiatal korától pszichiátriai kezelés alatt álló lánya gondoskodott.

Nem kért új gyógyszert

Az anyja folyamatos ellátása azonban pszichésen és fizikailag is egyre jobban kimerítette őt. Mind a nő, mind pedig az anyja különböző gyógyszereket szedett, amelyek tavaly december végére nagyrészt elfogytak, újat felíratni pedig nem tudott a 61 éves nő, mert tudta elérni az orvosait.

Az anyja legyengült

Az év végi ünnepek ideje alatt a nő fizikai és pszichés állapota tovább romlott, a 79 éves anyja pedig még jobban legyengült. A nő annyira el volt keseredve a nehéz anyagi és kilátástalan helyzetük miatt, és azért, mert senkitől nem számíthatott segítségre, hogy december 31-én a hajnalban megfojtott az édesanyját. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció