Drámaian kezdődött a szombat Pest vármegyében: Aszódnál közlekedési balesetben meghalt egy 35 éves nő. Egy személyautó sodródott le az útról és felborult. A jobb első ülésen utazó utas vesztette életét.

Halálos baleset Aszódnál

Halálos baleset történt szombat hajnalban Aszódnál; egy személyautó lesodródott az útról és felborult, a jobb első ülésen utazó, 35  éves nő a helyszínen meghalt – közölte a rendőrség a police.hu-n.   Az autót egy 38 éves domonyi nő vezette, őt súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ivott a sofőr

A sofőr alkoholtesztje pozitív lett. A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát – írták.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Baleset az M7-esen

Felborult egy autókat szállító tréler az M7-es autópályán Sukoró térségében – közölte a rendőrség a police.hu-n. A baleset 6 óra 30 perc körül történt a 48-as kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés megkezdődött, a bal oldali pályatesten csak egy sáv járható – írták.

Árokba borult egy busz

Árokba borult egy autóbusz szombaton reggel Kiskunhalasnál; a balesetben többen könnyebben megsérültek – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A baleset az 53-as főút 50-es kilométerénél 5 óra 52 perc körül történt. Az útszakaszon félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.

Hármas karambol az M3-ason

Összeütközött három személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Gyöngyöshalász térségében. A műszaki mentést végző gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon, lassan halad a forgalom.

Felborult egy gépkocsi Bácsbokodnál

Letért az úttestről és felborult egy személyautó Bácsbokod közelében az 5501-es út Bajára vezető szakaszán. Egy ember utazott a járműben, ő ki tudott szállni.

Tart a műszaki mentés

Műszaki mentés céljából a bajai hivatásos tűzoltók vonultak a baleset helyszínére, ahova a mentők is megérkeztek. Az érintett útszakaszon, rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Még mindig lángol a soroksári autóbontó – Fotók

Kiemelt kép: illusztráció.