Halálos baleset történt a 6-os főút nagytétényi elkerülő szakaszán. Egy Volkswagen Golf és egy Touareg ütközött. A Golf vezetője a helyszínen meghalt, kábítószer nyomaira bukkantak a roncsban.

Halálkanyar

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint egy fiatalember haladt utasával egy Volkswagen Golfban Érd felé, a 6-os főút nagytétényi elkerülő szakaszán kedd délután. A Harbour Park magasságában, a hírhedt halálkanyar előtt egyelőre az autó nem tisztázott okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra és a szemből érkező Volkswagen Touaregbe rohant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leszakadt a Touareg eleje

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megpördült autók

Mindkét jármű megpördült és a szalagkorlát mellé sodródott, a Touareg közben az oldalára borult, de a kerekein állt meg, a bal első futóműve pedig leszakadt.

Nem tudták megmenteni a sofőr életét

A Golfba a sofőr beszorult, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók a bal első ajtó levágása után kiszabadították, de az életét már nem lehetett megmenteni.

Alig maradt valami a Golfból

Feszítővágó kellett

A Golf utasát szintén a tűzoltók szabadították ki, ehhez a jobb első és a jobb hátsó ajtót feszítővágóval kellett eltávolítani, ő súlyosan, a Touaregben utazó fiatal pár pedig könnyebben sérült, mindhármójukat a Honvéd Kórházba szállították a mentők.

Kábítószer nyomai

A baleseti helyszínelők mellett bűnügyi technikusok is rögzítették a nyomokat, mivel – egyelőre nem megerősített információink szerint – a Golfban kábítószer jelenlétére utaló nyomokat is találtak, ezért drogkereső kutyát is a helyszínre szállítottak.

Sokáig tartott a roncsok eltakarítása

Szabálytalanul előzhetett

A rendőrök egy, szintén Érd felé haladó furgon vezetőjét meghallgatták a balesettel kapcsolatban, így elképzelhető, hogy a Golf éppen a furgont előzte, amikor szemből, a kanyarból felbukkant a Touareg. A tragikus baleset miatt a 6-os főútat a Campona utca és az érdi körforgalom között órákra lezárták, a forgalmat a Nagytétényi útra terelték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK